Asiakastuki toiminnanohjausjärjestelmään

Alma Mediapartners Oy on asunto- ja autoalan digiliiketoimintaan keskittynyt yritys, joka tarjoaa asiakkailleen sekä mediaratkaisuja että järjestelmiä. Alma Mediapartners Asuminen -toimialaan kuuluu Etuovi.com ja Vuokraovi.com markkinapaikat, kilpailutuspalvelu Urakkamaailma sekä Suomen johtava kiinteistönvälitysjärjestelmä KIVI, NettiKoti-ohjelmisto ja toiminnanohjausjärjestelmä Talosofta rakennus-, saneeraus- ja talotekniikka-alalle. Alma Mediapartners on osa Alma Media-konsernia.

Haemme nyt Alma Mediapartners Oy:lle

ASIAKASTUKEA / KOULUTTAJAA

työskentelemään Talosofta-ohjelmiston käyttöönottoprojekteissa asiakasrajapinnassa. Voit työskennellä joko Vantaan tai Tampereen toimistollamme.

Talosofta-ohjelmisto on Alma Mediapartners Oy:n rakennus-, saneeraus- ja talotekniikkatoimijoille suunnattu laaja verkkopohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, jota kehitetään edelleen jatkuvasti. Asiakkaat tavoittelevat järjestelmällä mm. sujuvaa ja luotettavaa tarjouslaskentaa, helppoa projektin hallintaa sekä tarkkaa kustannusseurantaa.

Tehtävässä tuet asiakkaita Talosofta-ohjelmiston käyttöönotoissa sekä ohjeistat heitä järjestelmän monipuolisessa hyödyntämisessä. Talosofta elää asiakkaiden onnistumisista, joten tavoitteesi on varmistaa, että asiakkaat onnistuvat saamaan hyödyn Talosoftasta omassa liiketoiminnassaan. Yhteydenpito asiakkaisiin tapahtuu kasvokkain, etäyhteydellä tai puhelimitse.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta erilaisten järjestelmien parissa työskentelystä - erityisesti arvostamme aiempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä. Aiempi kokemus rakennusalalta auttaa sinua ymmärtämään paremmin asiakkaidemme liiketoimintaa ja tarpeita. Persoonana olet asiakasrajapinnassa viihtyvä sujuvasanainen ja helposti lähestyttävä tyyppi, jolta löytyy sinnikkyyttä ratkaista monimutkaisiakin asioita ajoittain nopeatempoisessakin työympäristössä. Erinomaiset vuorovaikutustaidot, asenne ja nopea oppimiskyky ovat siis järjestelmäosaamisen lisäksi keskeisiä ominaisuuksia tehtävässä menestyäksesi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Jätäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen pian järjestelmämme kautta. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Experiksen Recruitment Consultant Mikko Rämänen, p. 050 516 0054.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, työsopimus tullaan tekemään Experiksen kanssa.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus