JÄRJESTELMÄPÄÄLLIKKÖ, SIJOITUSJÄRJESTELMÄT, ILMARINEN

Tule kanssamme rakentamaan parempaa työelämää

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.

Ilmarislaisuus avaa sinulle mahtavan näköalapaikan mielenkiintoiseen työeläkealaan ja suomalaiseen yrityselämään, monipuolisen tehtäväkentän, mahdollisuuksia haastaa itseäsi ja yhteistyötä parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Hyvä työelämä on meille tärkeää ja panostamme siihen vahvasti. Satsaamme laadukkaaseen johtamiseen, kehitämme tekemisen tapojamme aktiivisesti ja toimimme ketterästi. Haluamme menestyä yhdessä.

Kiinnostuitko ilmarislaisuudesta? Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Haussa

Järjestelmäpäällikkö, sijoitusjärjestelmät

Haemme Sijoitusjärjestelmät -osastolle järjestelmäpäällikköä vastaamaan sijoitustoiminnon Enterprise Data Management and Warehouse -ratkaisusta sekä sen jatkuvasta kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan eri sijoitusomaisuuslajien yhdistävän tietovaraston kehittämiseen. Tiedonhallinnan kehittäminen on yksi strategisista painopistealueistamme, ja tehtävässä pääset toteuttamaan haasteellisia tiedonhallintaratkaisuja yhdessä salkunhoitajien, sijoitustietojen ylläpitäjien sekä riskienhallinta -toiminnon kanssa.

Esimiehenäsi toimii Ilmarisen Head of Investment Systems.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat

 • Tietovarastoratkaisun kehittäminen ja tuottaminen yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa
 • Raportoinnin tarpeiden tunnistaminen ja niitä tukevien ratkaisujen systemaattinen toteuttaminen
 • Tietovaraston prosessien ja integraatioiden suunnitteleminen ja toteuttaminen. Käytämme laajasti Bloomberg markkinadataa.
 • Tietovaraston raportointikyvykkyyksistä viestiminen

Edellytämme sinulta

 • Halua työskennellä aktiivisesti osana tiimiä ja rohkeutta tuoda ideoitasi esille
 • Systemaattista työtapaa, kykyä nähdä oma roolisi osana pitkää polkua tavoitetilan saavuttamiseksi.
 • Käytännön kokemusta tietovarastohankkeista ja sijoitusjärjestelmistä (esim. Simcorp Dimension)
 • Taustaa sijoittamisen toimialalta ja perusymmärrystä eri sijoitusinstrumenteista, sekä hyviä projektihallinnan taitoja
 • SQL kielen osaamista ja datan käsittelytaitoja
 • Soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulu tutkintoa
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Meille kannattaa tulla

Tarjoamme sinulle näköalapaikan eri sijoitusomaisuuslajien yhdistävän tietovaraston kehittämiseen. Kahdeksan hengen osasto toimii osana Ilmarisen sijoitustoimintaa ja tuemme Ilmarisen sijoitustoiminnan tavoitteita luotettavalla, osaavalla ja ketterällä IT-palvelulla.

Hyvä työelämä on meille tärkeää - tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Hae nyt

Täytämme tehtävän yhdessä Experiksen kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tea Laamanen, Experis, p. 0400 219229, tea.laamanen(at)fi.experis.com.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 16.6.2020 mennessä. Jätä hakemuksesi sivujemme www.experis.fi tehtävän "järjestelmäpäällikkö, sijoitusjärjestelmät" kautta.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus