Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Java-ohjelmistokehittäjä


Hippos ry hakee vakituiseen tehtävään motivoitunutta


JAVA-OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ


Tehtävässä pääset kehittämään Hippos ry:n heppajärjestelmää yhdessä muun asiantuntijatiimin kanssa. Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävarassa.


Tehtävässä menestyäksesi voit olla ohjelmointiurasi alkuvaiheessa tai kokenut tekijä. Olemme halukkaita räätälöimään toimenkuvaasi oman osaamisesi ja mielenkiinnon kohteiden mukaan tai kouluttamaan sinua tarvittavan osaamisen saavuttamiseksi.


Java on sinulle tuttu ohjelmointikieli ja olet mielellään tehnyt erityisesti backend- kehitystä, mutta olet kiinnostunut myös laajentamaan osaamistasi. Eduksi katsomme SQL-tietokanta ja Linux-ymmärryksen, mutta toki nämä ovat myös opittavissa. Sinulla on positiivinen, joustava ja asiakaslähtöinen asenne ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä; pärjäät tarvittaessa myös englannin kielellä.


Järjestelmä on hyvin laaja, joten halukkaalle suunnittelua, kehitettävää sekä mielenkiintoisia haasteita riittää. Panostamme vuonna 2020 laajasti Heppa-järjestelmän kehittämiseen ja kehittämistä tukemaan tulee myös ulkoisia konsultteja.


Tiimissä on kuusi osaavaa asiantuntijaa. Työyhteisömme on erittäin tiivis ja yhteistyöhenkinen - meillä viihdytään ja annetaan vapauksia "toteuttaa itseään".
Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä ja laajentamaan omaa osaamistasi, kehittämään ainutlaatuista järjestelmää ja suunnittelemaan kokonaisuutta yhdessä tiimin kanssa. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon, netin, puhelimen, lounas- ja liikuntaedut. Kokoonnumme myös yhdessä pelaamaan salibandya sekä kesäisin jalkapalloa.


Kiinnostuitko?
Lähetä ansioluettelosi 17.1.2020 mennessä alla olevan Hae tehtävää -painikkeen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tea Laamanen, 0400 - 219 229 tai tea.laamanen(at)fi.experis.com.

Työn kuvaus