KÄYTTÖINSINÖÖRI, Kuopio

Haluatko liittyä kansainvälisen paperi- ja pakkausmateriaalivalmistajan Mondin 25 700 kollegan joukkoon. Olemme kehittäneet asiakkaillemme huipputuotteita jo vuodesta 1793 lähtien. Mondi Powerflute Oy valmistaa koivukuidusta puolikemiallista aallotuskartonkia eli flutingia. Kartonkia käytetään ensisijaisesti kosteudenkestävyyttä ja lujuutta vaativissa pakkauksissa kuten hedelmä- ja vihanneslaatikoissa. Mondi Powerfluten tehdas sijaitsee Kuopiossa ja työllistää noin 200 henkilöä.

Haemme Mondi Powerflute Oy:lle Kuopioon

KÄYTTÖINSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat kartonkikoneen ja jälkikäsittelyn päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta, tuotantotavoitteiden saavuttamisesta, tuotelaadusta sekä vastuualueen työ-, tuote- ja ympäristöturvallisuudesta. Lisäksi huolehdit vastuualueen tuotantotehokkuudesta sekä laitteiden ja prosessien laaduntuottokyvyn ylläpidosta ja kehittämisestä. Raportoit tehtävässäsi massa- ja kartonkilinjan tuotantopäällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta työnjohdollisista tehtävistä tehdasympäristössä. Tehtävässä toimit monien eri sidosryhmien kanssa, joten sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Persoonaltasi olet joustava ja oma-aloitteinen ja toimintatapasi on vastuullinen ja tavoitteellinen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän monipuolisessa työympäristössä. Tehtävässä on aloitus joustavasti sopimuksen mukaan.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi kyseiseen tehtävään osoitteessa www.experis.fi viimeistään 15.3.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-10 Senior Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus