Käyttöinsinööri, Mondi Powerflute Oy

Haluatko liittyä kansainvälisen paperi- ja pakkausmateriaalivalmistajan Mondin 26 000 kollegan joukkoon. Olemme kehittäneet asiakkaillemme huipputuotteita jo vuodesta 1793 lähtien. Mondi Powerflute Oy valmistaa koivukuidusta puolikemiallista aallotuskartonkia eli flutingia. Kartonkia käytetään ensisijaisesti kosteudenkestävyyttä ja lujuutta vaativissa pakkauksissa kuten hedelmä- ja vihanneslaatikoissa. Mondi Powerfluten tehdas sijaitsee Kuopiossa ja työllistää noin 220 henkilöä.

Haemme Mondi Powerflute Oy:lle Kuopioon voimalaitoksen

KÄYTTÖINSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat

- voimalaitoksen päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta ja häiriöttömästä energiatuotannosta tehdasintegraatin tarpeiden mukaisesti
- lämpö- ja sähköenergiatuotannon ohella mm. tehtaan prosessissa tarvittavien vesien sekä paineilman saatavuudesta sekä keittonesteen valmistuksesta
- lisäksi vastuualueesi työ- ja ympäristöturvallisuudesta

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- tehtävään soveltuvaa koulutusta
- työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä voimalaitosympäristössä
- hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- joustavuutta ja oma-aloitteisuutta
- vastuullista ja tavoitteellista toimintatapaa

Tarjoamme sinulle

- mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän merkittävässä kehitysvaiheessa olevassa tehtaassa
- kansainvälisen työympäristön monine mahdollisuuksineen
- mahdollisuuden kehittää laaja-alaisesti omaa osaamistasi
- ammattitaitoisen ja innostavan tiimin tuen

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi kyseiseen tehtävään osoitteessa www.experis.fi viimeistään 8.11.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi ja Recruitment Consultant Emma Montell p. 040 775 3231 tai emma.montell@manpowergroup.fi.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus