Käyttöönottoinsinööri, varavoimakoneet, kW-set Oy

kW-set Oy on varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Toimimme yhteistyössä luotettavien isojen eurooppalaisten varavoimakonevalmistajien kanssa ja olemme mm. Cummins varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden maahantuoja. Tuotevalikoimamme kattaa teollisuusluokan dieselgeneraattorit 11 kVA - 3300 kVA, isommat tehot ovat mahdollisia asentamalla useampi laite rinnan. Laajan toimittajaverkostomme ansiosta pystymme toimittamaan aina oikeanlaisen koneen asiakkaan tarpeisiin.

Periaatteemme "Me pidämme sen käynnissä" mukaisesti hoidamme tuotteidemme asennukset, käyttöönotot, määräaikaishuollot ja varaosapalvelun. Huoltosopimuksemme varmistaa säännölliset huollot ajallaan. Vuokraustoiminnassa toimitamme myös teollisuusluokan jäähdytyslaitteet prosessin tai tuotannon jäähdyttämiseen.

Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 10 miljoonaa euroa ja työllistämme 21 henkilöä. Lue meistä lisää: www.kwset.fi

Haemme kasvavaan tiimiimme Tuusulaan vakituiseen työsuhteeseen

VARAVOIMAKONEIDEN KÄYTTÖÖNOTTOINSINÖÖRIÄ

Tehtävänäsi on vastata varavoimakoneiden myynti- ja vuokrausprojektien suunnittelusta, toteutuksesta ja käyttöönotosta. Päävastuullasi on projektien tekninen toteutus. Osallistut lisäksi huolto- ja korjaustehtäviin, joissa tarvitaan sähkö- ja automaatio-osaamista. Haastavampien ongelmatilanteiden ratkaiseminen kuuluu myös työnkuvaasi. Työ tapahtuu pääasiassa asiakkaan tiloissa eri puolella Suomea, joten pystythän tekemään liikkuvaa työtä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • sähkö- tai sähköautomaatioinsinöörin koulutusta ja/tai aikaisempaa käyttöönottokokemusta
  • hyvää sähkötekniikan ja automaatiojärjestelmien hallintaa
  • itsenäistä ja oma-aloitteellista työskentelyotetta
  • laaja-ajalaista ongelmanratkaisutaitoa sekä kykyä ja halua oppia uutta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta
  • suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme kokemusta varavoimakoneiden, öljy- ja voimalaitoskattiloiden, automaatiojärjestelmien, generaattoreiden, moottoreiden tai sähkökeskuskatkaisijoiden parissa työskentelystä.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän kiinnostavien projektien parissa. Pääset työskentelemään globaalisti merkittävien toimijoiden kanssa, kuten mm. Cummins, Hitec ja Himoinsa. Työssäsi pääset kehittämään ja kehittymään, sinua mm. koulutetaan säännöllisesti toimittajiemme järjestämissä koulutuksissa. Työtyytyväisyyskyselyissä olemme saaneet hyviä arvioita ja meillä viihdytään. Ympärilläsi on erittäin kannustava, innostunut ja rento työporukka.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää pian, viimeistään 17.9.2021 mennessä www.experis.fi. Tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultit: Liisa Jenkins: liisa.jenkins@fi.experis.com, puh. 050 527 3453 ja Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus