Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

KEHITYSPÄÄLLIKKÖ, PROJEKTIT

Tarjoamme parempaa työelämää

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.

Ilmarislaisuus avaa sinulle mahtavan näköalapaikan mielenkiintoiseen työeläkealaan ja suomalaiseen yrityselämään, monipuolisen tehtäväkentän, mahdollisuuksia haastaa itseäsi ja yhteistyötä parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Hyvä työelämä on meille tärkeää ja panostamme siihen vahvasti. Satsaamme laadukkaaseen johtamiseen, kehitämme tekemisen tapojamme aktiivisesti ja toimimme ketterästi. Haluamme menestyä yhdessä.

Kiinnostuitko ilmarislaisuudesta? Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Haussa Kehityspäällikkö, projektit

Oletko ammattimainen projektipäällikkö, jolla on erinomainen track record projektien/hankkeiden läpiviennistä? Innostaako sinua asiakaskokemuksen ja tehokkuuden parantaminen? Haluatko olla mukana toteuttamassa muutosta, jolla on merkitystä? Saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme Ketterä Kehittäminen ja Projektit -osastollemme kehityspäällikköä vastaamaan laajoista strategisista hankkeista ja niiden menestyksekkäästä läpiviennistä.

Kehityspäällikkönä johdat vaativia kehitysprojekteja, vastaat projektien/hankkeiden tavoitteiden mukaisesta läpiviennistä ja osaltasi strategisen hyödyn saavuttamisesta. Vastaat osaltasi projektijohtamisen mallin jatkuvasta kehittämisestä ja menetelmävalmennuksesta. Toimit läheisessä yhteistyössä useiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten verkostoidut helposti ja toimit luontevasti osana erilaisia tiimejä.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat

 • Sinulle nimettyjen kehityshankkeiden läpivienti valmistelusta tuotantoon asti, asetetut tavoitteet saavuttaen.
 • Projektien henkilöjohtaminen monitoimittajaympäristössä, IT:n ja liiketoiminnan osaamiset yhdistäen.
 • Kehityshankkeisiin liittyvien sopimusten valmistelu, ja kilpailutusten järjestäminen sekä läpivienti.
 • Projektijohtamisen menetelmällinen parantaminen ja valmentaminen.

Odotamme sinulta taitoa ja tahtoa

Edellytämme sinulta

 • Vahvaa osaamista ja konkreettisia näyttöjä menestyksekkäiden hankkeiden läpiviennistä.
 • Laajaa ja syvää tuntemusta projektijohtamisen ja ketterän kehittämisen menetelmistä.
 • Vahvaa osaamista moderneista teknologioista ja kykyä hyödyntää niiden tarjoamia ratkaisuja.
 • Ymmärrystä tietohallinnon ja liiketoiminnan toimintaperiaatteista.
 • Toimeenpano- ja paineensietokykyä, tahtoa ja paloa ongelmanratkaisuun.
 • Kykyä hallita laajoja, kompleksisia kokonaisuuksia, riippuvuuksia ja riskejä.
 • Oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta, tahtoa ja joustavuutta ottaa vastaan ja omaksua uusia tehtäviä.
 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja (verkostoituminen, dokumentaatio), myös englannin kielellä.
 • Alempaa- tai ylempää korkeakoulututkintoa.

Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee

 • Soveltuva ketterän kehittämisen tai projektijohtamisen sertifiointi.
 • Eläke- ja vakuutusprosessien sekä myynti- ja asiakaspalveluprosessien ymmärrys.
 • Työeläkevakuuttamisen liiketoiminnan ymmärrys ja/tai kokemus.

Meille kannattaa tulla

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana tuloksentekijätiimiä ja mukavaa työyhteisöä. Olet tiimipelaaja, joka toimii tavoitteellisesti ja itseohjautuvasti. Pääset käyttämään taitojasi ja osaamistasi laajasti ja muutoksen aikaansaaminen on sinulle intohimo. Olet käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen. Haluat oppia uutta ja sinulla on motivaatio innostaa muita. Työssäsi saat haastaa itseäsi ja tukenasi on asiakastyön vahvojen ammattilaisten verkosto.

Hyvä työelämä on meille tärkeää - tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Hae nyt

Täytämme tehtävän yhdessä Experiksen kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tea Laamanen, Experis, p. 0400 219229, tea.laamanen(at)fi.experis.com.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 15.8.2020 mennessä alla olevan Hae tehtävää -painikkeen kautta.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus