Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Key Account Manager / Medilens Nordic AB

Medilens Nordic Ab on silmien hoitotuotteisiin erikoistunut menestyvä pohjoismaalainen jakeluyhtiö. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus alalta ja edustaa lukuisia johtavia silmänhoidon ja silmäkirurgian tarvikevalmistajia. Myyntimme kehitys on ollut tasainen jo useamman vuoden ajan. Liikevaihto on noin 125 miljoonaa ruotsin kruunua. Henkilöstöä, Agneta Törnerin perustamalla Medical Nordic:lla on noin 20.

Haemme nyt aktiivista ja tuloshakuista

Key Account Managaeria Suomen markkinoille

Tehtävänkuvaus:

Kuulostaako työskenteleminen silmien hoidon parissa mielenkiintoiselta? Kiinnostaako sinua liikkuva työ ja kotimaan markkinoiden kasvattaminen? Siinä tapauksessa, juuri sinä voit olla yrityksemme seuraava Asiakkuuspäällikkö (Key Account Manager).

Työssäsi keskityt apteekkeihin ja optikkoihin, sekä työskentelet johtavien reseptivapaiden silmien hoitotuotteiden parissa. Työnkuvaasi kuuluu sopimusten solmiminen uusien asiakkaiden kanssa, sekä jo olemassa olevien asiakkuuksien hoitaminen ja kehittäminen. Rooliisi kuuluu myös osallistuminen tuotteiden markkinointistrategioiden suunnitteluun ja tavoitteiden asetantaan.

Olet osa kokenutta ja asiantuntevaa pohjoismaista tiimiä, joka säännöllisesti tapaa myyntikokousten ja koulutusten yhteydessä. Työn kannalta sopivin asuinalue on pääkaupunkiseudulla tai muualla Uudellamaalla. Työhön kuuluu noin 40 yöpymistä muualla. Tehtävässä raportoit Nordic Sales & Marketing Managerille Helsingborgiin.

Mitä odotamme sinulta:

Olet taitava verkostoija ja nautit toimivien asiakassuhteiden rakentamisesta. Ihmisenä olet kunnianhimoinen, tuloshakuinen, ja asetat itsellesi selkeitä tavoitteita. Olet sosiaalisesti lahjakas ja valmis tapaamaan uusia ihmisiä päivittäin. Ajattelutapasi on yrittäjähenkinen ja otat vastuuta työstäsi ja sen tuloksista.

Eduksi katsomme aiempaa kokemusta lääketeknisten tuotteiden ja terveystuotteiden myymisestä, mutta persoonallisuutesi on kuitenkin ratkaiseva tekijä. Lisäksi olet valmis työskentelemään kotoa ja tottunut suunnittelemaan päiväsi konstruktiivisesti. Toivomme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa. Ruotsinkielen taidosta on etua.

Mitä Medilens Nordic:lla voi tarjota sinulle?

Tarjoamme mielekkään ja haastavan työn laadukkaiden tuotteiden parissa. Lisäksi tarjoamme näköalapaikan kasvavassa ja vakaavaraisessa yrityksessä. Ala on mielenkiintoinen ja uskomme vahvasti, että Suomessa on paljon potentiaalia kasvuun ja menestykseen.

Voimme ylpeänä kertoa Medilens Nordicin olevan niiden ruotsalaisten yritysten joukossa, jotka täyttävät tarvittavat vaatimukset saadakseen tittelin "Superyritys" 2018 ja 2019. Saadakseen tittelin yhtiön on kasvatettava sekä liikevaihtoaan, että tulostaan, sekä samanaikaisesti osoittaa vakautta ja pitkäjänteisyyttä liiketoiminnassaan. Oheisesta linkistä näet kyseisen tittelin saaneet yritykset

http://bit.ly/2OOde3p

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella niin pian kuin mahdollisesti kuitenkin viimeistään 12.1.2020. Haastattelut alkavat jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Seniorikonsultti Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus