Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Kirjanpitäjä


Elomatic kuuluu Euroopan johtaviin suunnittelutoimistoihin ja on merkittävä ohjelmistotalo maailmanlaajuisesti. Yli 1000 suunnittelutyön ammattilaistamme toimivat kone-, prosessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudessa. Ohjelmistokehityksessä keskitymme tehdas- ja laivasuunnitteluun Cadmatic -tuotemerkillä. Elomatic on globaalisti toimiva, yksityisomistuksessa oleva yritys, jolla on asiakkaita yli 80 maassa.

Haemme nyt Elomaticille Turkuun
KIRJANPITÄJÄÄ.
Kirjanpitäjänä toimit osaavana osana Elomaticin parikymmenhenkistä taloushallinnon tiimiä. Vastaat omalta osaltasi konsernin eri yhtiöiden kirjanpidosta tilinpäätökseen saakka yhdessä kahden kollegasi kanssa. Lisäksi toimit mm. ostolaskukierrätyksessä apuna. Pidät tiimityöskentelystä ja sosiaalisuudesta, mutta myös kantaa vastuuta itsenäisistä tehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • muutaman vuoden kokemusta kirjanpidosta
  • tehtävää tukevaa kaupallista koulutusta
  • EU-tason ALV-käytänteiden ym. taloushallintoasioiden tuntemusta
  • Hyvää suomenkielen kirjallista ja suullista taitoa, englanti eduksi
  • Erinomaisia tiimityötaitoja ja joustavaa, tarkkaa työotetta paineenkin allaTarjoamme sinulle vastuullisen taloushallintoroolin vakavaraisessa suuressa yrityksessä ja yhdellä valtakunnallisesti johtavalla suunnittelutoimistoista. Elomatic on perheyritys ja turvallinen työantaja, jossa työn jatkuvuus turvattu. Työsuhteen edut ovat hyvät, työ vastuullista ja vaihtelevaa, sekä koulutuksen ja kehittymisen mahdollisuudet ovat hyvät.

Tehtävä on vakituinen, ja alkaa heti vuoden vaihteen jälkeen 2020.
Kiinnostuitko?

Hae tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 8.12. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän "Kirjanpitäjä, Turku" -kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Senior Consultant Kati Tuominen ma 25.11. klo 8:30-9:00, p. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus