Kokonaisarkkitehti, Istekki

Me Istekkiläiset turvaamme yli kahden miljoonan suomalaisen arkea joka päivä ja mahdollistamme työllämme sujuvampaa yhteiskuntaa mm. kuntien asukkaille. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt. Roolimme on toimia arjen teknologiaturvaajana. Meitä istekkiläisiä on jo yli 700. Moniammatillista porukkaamme määrittelee osaaminen, asiantuntijuus ja vahva tekemisen meininki kaikessa mitä teemme asiakkaillemme!

Oletko sinä tulevaisuuden teknologiaturvaaja?

Etsimme kasvavaan ja kehittyvään joukkoon Istekille kahta asiakaskohtaista

KOKONAISARKKITEHTIÄ

Maakuntapalvelut ryhmään.

Kokonaisarkkitehdin tehtävässä vastaat oman vastuuasiakkaasi kokonaisarkkitehtuurin suunnittelusta ja kehittämisestä. Tässä tärkeässä tehtävässä työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa ja toimit yhteyshenkilönä asiakkaamme suuntaan kaikissa arkkitehtuuriin liittyvissä asioissa. Kokonaisarkkitehdin tehtävässä vastaat pääasiassa ylemmän tason arkkitehtuurin kehityksestä, mutta tarvittaessa kykenet toimimaan myös sovellusarkkitehtina tai pääsuunnittelijana asiakasprojekteissamme.

Kokonaisarkkitehtinä vastaat omalta osaltasi asiakaslupausten täyttämisestä ja tuet asiakaspäälliköitämme myynnin tarjousvaiheessa etenkin arkkitehtuuriin liittyvissä asioissa. Keskeinen tehtäväsi on ymmärtää sekä kuvata asiakkaan IT-ympäristön kehitystarpeita ja tarjota siihen ratkaisuja, joilla voimme tukea asiakkaan liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa koulutustaustaa
 • Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
 • Jonkin kokonaisarkkitehtuurimenetelmän tuntemusta (esim. JHS179 tai TOGAF)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Rohkeutta tarttua haasteisiin ja tarjota uusia ratkaisuja asiakkaalle
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa
 • Ymmärrystä teknologisista murroksista, uusista teknologioista ja niiden käyttökelpoisuudesta erilaisiin tarpeisiin

Arvostamme:

 • Aikaisempia näyttöjä kokonaisarkkitehtuurien laatimisesta sisäisisille tai ulkoisille asiakkaille
 • Kokemusta ICT- palveluntuottamisen liiketoimintamalleista
 • Aikaisempaa kokemusta projektinhallintamenetelmistä ja projektien onnistuneesta läpiviennistä
 • Osallistumista alan julkaisuihin ja tutkimustyöhön
 • Sote ja kuntasektorin kokemusta

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa. Meillä on tavoitteena olla toimialan paras työnantaja, jolla on alan osaavin henkilöstö ja parhaat esimiehet. Tavoitteeseen päästäksemme panostamme henkilöstön kehittämiseen ja kouluttamiseen sekä kannustavaan esimiestyöhön. Olemme toimialamme johtava kasvuyritys ja haluamme rekrytoida alan parhaat tulevaisuuden osaajat joukkoomme. Mikäli arvostat merkityksellistä itsensä toteuttamista vakaassa teknologiayhtiössä, sovit todennäköisesti yhteisöömme. Meillä saat tehdä työsi hyvin, sillä pääset toimimaan vakiintuneiden kumppaneiden ja alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Arvostamme myös balanssia työn ja muun elämän yhteensovittamisessa. Lisäksi tarjoamme kattavat henkilöstöedut.

Toinen tehtävä sijoittuu Tampereelle ja toinen Ouluun. Meillä etätyöskentely on myös joustavasti sovittavissa, joten työtä on mahdollista hoitaa myös muilta paikkakunnilta käsin.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 1.10.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus