Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

KONEMYYJÄ, Turf-ja Golf-koneet


Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Oletko sinä etsimämme henkilö, joka on rohkea, kokeilunhaluinen ja avoin uudelle? Innostutko myynnistä, uusista haasteista ja ajattelet ratkaisukeskeisesti? Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Haemme energistä

KONEMYYJÄÄ

Tehtävässä vastaat John Deeren Turf- ja Golf-koneiden (puutarhakoneet, ympäristönhoitokoneet, Golf kentille tarkoitetut koneet) myynnistä, asiakassuhteiden hoitamisesta ja kehittämisestä sekä aktiivisesta uusasiakashankinnasta alueellasi. Työ edellyttää matkustamista ja aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin.

Etsimme ennen kaikkea aktiivista, pitkäjänteistä ja positiivisen asenteen omaavaa myynnin ammattilaista, jolla on kykyä rakentaa pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Vastaat omalta osaltasi asiakastyytyväisyydestä tiiviissä yhteistyössä jälkimarkkinoinnin kanssa. Omaat aitoa halua työskennellä päivittäin asiakkaiden parissa ja varmistaa heille parhaan palveluratkaisun. Työskentelytyyliltäsi olet suunnitelmallinen ja aikaansaava. Lisäksi etsimällämme henkilöllä on palava halu kehittyä ja kehittää omaa työtään ja tehdä pitkäjänteisesti tuloksellista myyntityötä.
Toivomme

  • soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kaupallinen tai tekninen)

  • kokemusta b2b ratkaisumyynnistä

  • hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa

  • vastuullista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta

  • asiakaslähtöistä ajattelua ja hyvää palveluasennetta

  • hyvää englannin kielen taitoa

  • hallintaa keskeisimmistä järjestelmätyökaluista


Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden työssä onnistumiseen laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisuiden avulla vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa. Työskentelet mielenkiintoisien ja vaihtelevien työtehtävien parissa mukavien työkavereiden ympäröimänä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Toimialueesi on koko Suomi, mutta asiakaspainopiste on Etelä-Suomen alueella.

Lisätietoja: Experiksen seniorikonsultti Kati Tuominen 0503909787, kati.tuominen@manpowergroup.fi.


Kiinnostuitko? Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 27.11.2019 osoitteessa www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus