Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

KORJAUSRAKENTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Espoo

Asokodit - Onnella on osoite

Asokodit on osa Asuntosäätiö-konsernia, joka tekee työtään monipuolisen ja omaleimaisen asumisen vastuullisena kehittäjänä yhteistyössä useiden alan asiantuntijoiden ja asukkaiden kanssa. Asuntosäätiö-konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja ja Asokodit yli 16 000 asunnollaan maan suurin asumisoikeusasuntojen omistaja. Asuntosäätiö-konserni pyrkii toimissaan, tytäryhtiöidensä kautta, tuottamaan nykyaikaisia asuntoja ja painottamaan toiminta-alueidensa sosiaalisen monipuolisuuden tärkeyttä. Uskomme, että hyvää elämää ei voi suunnitella mutta hyvät elämisen puitteet voi.

Tutustu meihin, palveluihimme & porukkaamme tarkemmin: https://www.asuntosaatio.fi/etusivu.

Toimintamme kasvaessa, haemme Asuntosäätiön Rakennuttaja Oy:n ammattitaitoiseen ja rentoon korjausrakentamisen tiimiimme

KORJAUSRAKENTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kiinnostavien projektien parissa sekä asiantuntevan, ketterän ja sitoutuneen organisaation taustatuen. Meillä työntekijään luotetaan ja saat vapautta työskennellä omalla otteellasi. Tiimin ja lähiesimiehen tuki ja apu aina tarvittaessa käytettävissäsi. Asemapaikkasi sijaitsee tällä hetkellä Länsi-Pasilassa, mutta ensi kesänä pääset muuttamaan kanssamme uusiin tiloihin Tapiolaan. Tehtävä on uusi ja vakituinen.

Tehtäviisi kuuluvat hankkeiden aikaiset monipuoliset rakennuttajan tehtävät kuten hankesuunnittelu, ARA-menettely, kilpailutukset, konsulttien valinta ja urakkasopimukset. Vastaat projektien kannattavuudesta ja aikatauluista muistaen, että laatu ja asiakastyytyväisyys ovat aina tekemisemme keskiössä. Korjaushankkeen alkuvaiheessa projektipäällikkö osallistuu hankesisällön määrittelemiseen. Lisäksi vastuullesi kuuluvat mm. sisäisten aloituskokousten järjestämiset, suunnittelun ohjaaminen, työmaanaikainen yhteydenpito urakoitsijan kanssa, osallistuminen toteutuksen aikana tehtäviin päätöksiin sekä tiedottamiseen liittyvät tehtävät. Sinulla on lisäksi kokemusta ja näkemystä toiminnan kehittämisestä, löydät tarvittaessa myös uusia toimintatapoja ja osaat toimia sujuvasti myös asukasrajapinnassa.

Olet joko kokenut korjausrakentamisen projektipäällikkö tai sinulla on vahva motivaatio kasvaa tulevaisuuden tekijäksi.

Arvostamme:

  • kokemusta ja osaamista vastaavista tehtävistä ja/tai halua ja valmiuksia kehittyä alan osaajaksi
  • tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta
  • kykyä hallita kokonaisuuksia
  • vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja sekä hyviä yhteistyötaitoja
  • asiakaslähtöistä ajattelua ja toimintaa
  • organisointikykyä ja asioihin tarttuvaa, positiivista asennetta

Katsomme eduksi ARA menettelyn tuntemuksen.

Hae tehtävää 20.11.2019 mennessä sivuiltamme www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultit: Liisa Jenkins: liisa.jenkins@fi.experis.com, puh. 050 527 3453 ja Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 7000 204.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus