Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Kunnossapitopäällikkö

St1 Oy on osa pohjoismaista energiakonsernia, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1300 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on 770 henkilöä. www.st1.com

Etsimme energia-alan innovatiiviselle suunnannäyttäjälle proaktiivista ja ammattitaitoista

KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ (Huoltamoverkosto)

Tässä tärkeässä roolissa vastaat St1:n huoltamoverkoston ylläpidosta eli hoito-, kunnossapito- ja uusimisohjelmasta. Päätehtävinäsi ovat mm. sopimusvalvonta, urakoitsijoiden toiminnasta vastaaminen sekä kunnossapidon budjetointiprosessi. Toimit sopimustoimittajien toiminnan proaktiivisena ohjaajana ja sopimusjohtajana. Lisäksi toteutat itsenäisesti esim. korjausprojekteja ja teet vahvaa yhteistyötä Verkostotiimin kanssa.

Tehtävä on vakituinen ja työsopimus solmitaan St1:n kanssa. Rekrytointiprosessista vastaa Experis ja hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla. Toimipisteesi sijaitsee Triplassa Helsingissä ja työ edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa.

Odotamme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta, esim. rakennus- tai LVI-alalta (esim. teknikko / insinööri)
 • Kaupallista näkemystä sekä kykyä ottaa vastuuta budjetoinnista ja sen toteuttamisesta
 • Kokemusta kunnossapidon tehtävistä sekä sopimusjohtamisesta
 • Hyviä vuorovaikutus-, tiimityöskentely- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä kehittää toimintamalleja
 • Itseohjautuvaa ja tavoitteellista työotetta sekä avointa lähestymistä muuttuviin haasteisiin
 • Jonkin verran matkustusvalmiutta Suomessa
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

 • Kiinnostavan työtehtävän, jossa on erittäin hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi
 • Hyvän perehdytyksen työtehtävään sekä organisaation tuen
 • Innovatiivisen, innostavan ja asiantuntevan tiimin
 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja edut

Hae tehtävää heti osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Recruitment Consultant Mikko Rämänen, 050 516 0054 / mikko.ramanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus