Liiketoimintapäällikkö, Istekki


Me Istekkiläiset turvaamme yli kahden miljoonan suomalaisen arkea joka päivä ja mahdollistamme työllämme sujuvampaa yhteiskuntaa mm. kuntien asukkaille. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt. Roolimme on toimia arjen teknologiaturvaajana. Meitä istekkiläisiä on jo yli 700. Moniammatillista porukkaamme määrittelee osaaminen, asiantuntijuus ja vahva tekemisen meininki kaikessa mitä teemme asiakkaillemme!

Haemme nyt Istekille

LIIKETOIMINTAPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan turvallisuuden ja riskienhallinnan liiketoiminnan kehittämisestä.

Oletko tietoturvan, tietosuojan ja riskienhallinnan kokenut ammattilainen, jolta löytyy myös näkemystä, osaamista ja tahtoa liiketoiminnan kehittämiseen? Oletko kiinnostunut edistämään valtakunnallisesti julkisen sektorin asiakkaidemme tietoturvaa ja tietosuojaa?

Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme liiketoimintapäällikkö.

Tehtävästä:

Liiketoimintapäällikkönä vastaat Turvallisuus- ja riskienhallintapalveluiden palveluportfolion kehittämisestä ja tulevaisuuden visioinnista seuraten aktiivisesti alan markkinatrendejä. Vastaat oman liiketoiminta-alueesi kannattavuudesta ja kehittymisestä. Sinulla on paljon sidosryhmiä kolmessa suunnassa: Asiakkaita julkisen sektorin kansallisissa tietoturvaverkostoissa, laaja toimittajaverkosto sekä Istekin oma asiantuntijaverkosto. Liiketoimintapäällikkönä seuraat aktiivisesti asiakastarpeiden muutoksia ja kehität liiketoimintasi palvelukokonaisuutta vastaamaan asiakkaiden turvallisuuden ja riskienhallinnan tarpeita. Olet myynnille vahva tuki oman vastuualueesi osalta ja pystyt tarvittaessa esiintymään suuremmillekin yleisöille vakuuttavasti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Roolissasi menestyminen edellyttää vahvaa substanssiosaamista oman vastuualueesi palveluista. Toivomme, että olet sertifioitunut turvallisuus- ja riskienhallinta-alueella ja tunnet alan toimintaa kansallisella tasolla. On tärkeää, että pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja omaat strategista ajattelukykyä. Sinulla on pitkän aikavälin näkemystä liiketoiminnan kehittämiseen ja kokemusta tuotteistamisesta ja palvelukonseptoinnista. Tiimityö ja toimiminen eri sidosryhmien kanssa on sinulle luontevaa, samoin kuin näihin liittyvien toimintamallien aktiivinen kehittäminen. Olet aktiivinen verkostoituja ja luot kontakteja niin sisäisiin kuin ulkoisiinkin avainpelaajiin.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden vastata vahvassa kasvussa olevasta liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä. Turvallisuuden- ja riskienhallinnan palveluiden tarve asiakkaissamme on kasvussa, ja yhtiönä olemme sitoutuneet liiketoiminta-alueen kehittämiseen. Meillä on tavoitteena olla toimialan paras työnantaja, jolla on alan osaavin henkilöstö ja parhaat esimiehet. Tavoitteeseen päästäksemme panostamme henkilöstön kehittämiseen ja kouluttamiseen sekä kannustavaan esimiestyöhön. Olemme toimialamme johtava kasvuyritys ja haluamme rekrytoida alan parhaat tulevaisuuden osaajat joukkoomme. Mikäli arvostat merkityksellistä itsensä toteuttamista vakaassa teknologiayhtiössä, sovit todennäköisesti yhteisöömme. Meillä saat tehdä työsi hyvin, sillä pääset toimimaan vakiintuneiden kumppaneiden ja alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Arvostamme myös balanssia työn ja muun elämän yhteensovittamisessa. Lisäksi tarjoamme kattavat henkilöstöedut.

Työpisteesi voi sijaita millä tahansa Istekki-paikkakunnista: Kuopio, Jyväskylä, Tampere tai Oulu. Meillä etätyöskentely on joustavasti sovittavissa, joten työtä on mahdollista hoitaa myös muilta paikkakunnilta käsin.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 8.11.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat Istekiltä Marko Pursiainen p. 040 808 0871 ke 27.10. klo 9-10 ja pe 5.11. klo 13-14 ja muina aikoina Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus