Marketing Automation Specialist, Grano Group Oy

GRANO on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin.

Ainutlaatuinen osaajayhteisömme hallitsee huipputeknologian ja taitaa käsityötaidon. Se näkyy niin ansiokkaana painamisena, toimialaa uudistavina innovaatioina kuin myös uusina palveluina.

Olemme asiakkaittemme arjen auttaja, ja muutoksen mahdollistaja.

Palvelemme Suomessa 22 paikkakunnalla yli 900 ammattilaisen voimin. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä. www.grano.fi

Haemme markkinointitiimiimme

Marketing Automation Specialistia

Meillä pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystä. Panostamme nyt digimarkkinointimme kehittämiseen entisestään ja etsimme tiimiimme uutta digimarkkinoinnin ammattilaista.

SINULLA ON KESKEINEN ROOLI Granon markkinoinnin automaation toteuttamisessa laaja-alaisesti. Keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat HubSpotin pääkäyttäjyys ja sen käytön kehittäminen, monikanavaisen markkinoinnin automaation toteuttaminen, liidiputken ja asiakkuudenhoitomallien kehittäminen sekä taustadatan jatkuva analysointi.

Teet tiivistä yhteistyötä markkinointitiimimme, myyntiorganisaatiomme sekä kumppaneidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Työskentelet tuloksellisesti, jatkuvasti asiakaskokemustamme kehittäen ja parantaen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYÄKSESI sinulla tulee olla vahva HubSpotin tuntemus ja käyttökokemus. Sinulla on kokemusta markkinoinnin automaation toteuttamisesta, taustadatan analysoinnista sekä webanalytiikan työkaluista. Lisäksi sinulla on näkemystä verkkosivujen rakenteista ja verkkokauppojen toiminnallisuuksista. Olet hyvä organisoimaan ja priorisoimaan ja pystyt hoitamaan useita projekteja samanaikaisesti. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja uskallat tehdä päätöksiä myös itsenäisesti. Työskentelet sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Me emme elä irti todellisuudesta. Emme siis odota, että työssä onnistumiset ovat aina täydellisiä. Olemme ikuisesti jatkuvalla tutkimusmatkalla. Emme hylkää vanhoja oppeja vain siksi, että uusia ja kimaltelevia juttuja on keksitty. Luovumme kuitenkin mielellämme sellaisesta mikä ei toimi, ja opimme tilalle jotain vaikuttavampaa.

TARJOAMME SINULLE mahdollisuuden päästä työskentelemään avainroolissa, lähellä liiketoimintaamme, asioita kehittäen osaavista, pitkän linjan ammattilaisista koostuvan kollegajoukon sekä tekemisen meiningin. Sekä mahdollisuuden päästä kehittymään pohjoismaiden johtavassa alan organisaatiossa. Granolaiseen tapaan olemme joustavia - teemme töitä sieltä käsin, mistä se kullekin parhaiten onnistuu.

HAKUOHJEET

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi viimeistään 23.1.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, p. 050 570 3680, [email protected] (lomalla 5.1.2022 asti) tai Senior Consultant Janne Aho, p. 040 838 1935, [email protected]

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus