Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Markkinointipäällikkö

St1 Nordic Oy on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1300 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on 770 henkilöä. www.st1.com

Etsimme asiakkaallemme St1:lle

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Markkinointipäällikkönä vastaat St1:n markkinoinnin koordinoinnista Suomessa. Toimit esihenkilönä seitsemälle markkinoinnin ammattilaiselle ohjaten ja tukien heitä päivittäisessä työssä. Olet tiiviisti mukana käytännön tekemisessä ja johdat esimerkillä. Markkinoinnin tulosten seuranta, markkinointibudjetin hallinta ja brändimielikuvan ylläpito sekä yhteydenpito yhteistyökumppaneihin ovat niin ikään työtehtäviäsi.

Etsimämme markkinointipäällikkö on jo kerännyt käytännön kokemusta esimiestyöstä markkinoinnin parissa. Tunnet Suomen markkinointialan ja brändien hallinta on sinulle tuttua. Suhtaudut innolla kehittämiseen ja olet valmiina muokkaamaan nykymalleja sekä ideoimaan uutta. Markkinoinnin ammattilaisena olet kiinnostunut myös oman osaamisesi ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Persoonana olet oma-aloitteinen, vastuullinen ja kannustava tiimipelaaja, joka saa tuloksia aikaan mahdollistamalla myös muiden onnistumiset. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen osaaminen on eduksesi.

Tarjoamme sinulle:

  • mielenkiintoisen, vaihtelevan, haastavan ja mielekkään työn energia-alan näköalapaikalta
    mukavat kollegat sekä innostavan työyhteisön, jossa on hauska tehdä töitä
  • hyvät ja kannustavat henkilöstöedut
  • viihtyisän työympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrella Pasilan Triplassa.
  • pääset työskentelemään tunnettujen brändien parissa osana hyvämaineista, kasvavaa ja innovatiivista kotimaista energiakonsernia

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää heti osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Mikko Rämänen, puh. 050 516 0054 tai mikko.ramanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus