Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

MATEMAATIKKO


Tarjoamme parempaa työelämää

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.
Meillä on mielenkiintoiset ja monipuoliset työt, toimivat työvälineet sekä mukavat ja osaavat työkaverit. Viihtyisissä työtiloissamme voit etsiä oman tapasi tehdä töitä. Tuemme vahvasti työntekijöidemme työkykyä. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruoholahdessa. Tule tekemään parempaa työelämää kanssamme! Tutustu meihin ilmarinen.fi/tyopaikat

Matemaatikko

Haemme Ilmariseen matemaatikkoa tukemaan asiakkuuksien operatiivista toimintaa ja sovelluksiin liittyvää kehitystyötä. Saat työssä hienon tilaisuuden tutustua kokonaisvaltaisesti työeläkevakuuttamisen maailmaan asiakkaan näkökulmasta.
Pääset roolissasi osaksi asiakkuuksien tuki -tiimiä, jossa työskentelee yhteensä 15 raportoinnin, tarjousten ja analysoinnin asiantuntijaa.
Olisitko sinä tiimimme proaktiivinen, sovellusten ja raportoinnin kehittämisestä sekä lukujen ymmärtämisestä aidosti innostunut osaaja? Me tarjoamme sinulle näytön paikkoja sekä tukea tulevalle kasvupolullesi.

Keskeisiä työtehtäviäsi

  • Osallistut asiakastietojen seulontaan, raportointiin ja analysointiin.
  • Pääset mukaan kehittämistiimiin määrittelemään ja testaamaan kehitteillä olevien sovellusten toimintaa.
  • Olet myös mukana tarjousten teossa sekä ylläpitämässä tarjoussovelluksia.

Odotamme taitoa ja tahtoa

Arvostamme kokemusta vastaavan kaltaisten tehtävien parista, mutta kokemusvuosia tärkeämpänä pidämme sitä, että

  • olet oma-aloitteinen, ajattelet ennakoivasti ja reagoit ketterästi
  • olet työssäsi tarkka, tehokas, järjestelmällinen ja viet asiat maaliin
  • sinulla on käytännön kokemusta ja osaamista tietokannoista ja -varastoinnista
  • olet Excelin tehokäyttäjä
  • sinulla on ohjelmointiosaamista
  • sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai olet opintojesi loppuvaiheessa ja valmis työskentelemään kokopäiväisesti.

Tervetuloa meille

Hyvä työelämä on meille tärkeää - tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Tilamme ovat viihtyisät ja ketterät: ne mahdollistavat moninaiset tavat työskennellä, kohdata ja vuorovaikuttaa. Töihin Ruoholahteen pääset kätevästi niin julkisilla, pyörällä kuin autollakin.

Hae nyt

Tehtävä on määräaikainen 31.1.2021 asti.

Lisätietoja antaa asiakkuuksien tuen vetäjä Anne Karttunen, puh. 044 345 8686, pe 31.1 kello 14-15 tai ke 5.2. klo 14- 15.

Aloitamme haastattelut heti sopivien kandidaattien löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.

Täytämme tehtävän yhdessä Experiksen kanssa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen www.experis.fi viimeistään 10.2.2020.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus