Mekaniikkasuunnittelija / Dietatec Oy

Dieta Group on viime vuosina voimakkaasti kasvanut Horeca-alalla toimiva konserni, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli yli 46 miljoonaa euroa. Dieta Group valmistaa ja jälleenmyy laadukkaita ammattikeittiölaitteita- ja tarvikkeita. Konsernin tärkeimpiä tavoitteita on auttaa asiakkaitaan menestymään yksilöityjä ammattikeittiöiden kokonaisratkaisuja tarjoamalla

Dietatec on jo 25 vuoden ajan suunnitellut ja valmistanut maailman johtavia monitoimipatoja tehokkaaseen ruoan tuotantoon ammattikeittiöissä. Se on tunnettu huippulaadukkaista tuotteistaan, joita myydään ympäri maailmaa kansainvälisten jälleenmyyjien ja kumppaneiden kanssa. Tänä päivänä merkittävin osa Dietatecin liikevaihdosta tulee vientimyynnistä.

Dietatecin ydintiimi, suunnittelusta valmistukseen sekä myyntiin sijaitsee Helsingin Herttoniemessä. Yritys on osa alan ammattilaisten arvostamaa Dieta konsernia.

Haemme ammattitaitoista MEKANIIKKASUUNNITELIJAA rentoon ja mutkattomaan suunnittelu -ja tuotekehitystiimiimme Helsingin Herttoniemeen. Tehtävä on vakituinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja erittäin kiinnostavan tehtävän kehittyvässä ja kasvavassa pohjoismaisessa horeca-alan konsernissa. Työnantajana olemme eteenpäin katsova, ketterä ja innovatiivinen. Työkulttuurimme on avoin, positiivinen ja kannustava. Henkilöstötyytyväisyyskyselyiden perusteella 100 % työntekijöistämme ovat joko erittäin tai melko tyytyväisiä meihin työnantajanaan.

Työssäsi sinulla on mahdollisuus nähdä oma kädenjälkesi ja kehittää toimintatapoja yhdessä muun organisaation kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat mm. ammattikeittiötuotteiden 3D-suunnittelua, valmistuspiirustusten toteuttamista ja toiminnallisuuden kehitystyötä. Työssäsi osallistut suunniteltujen tuotteiden laitemittauksiin ja -testauksiin sekä tuotteiden dokumentointiin ja projektinhallintaan. Teet yhteistyötä mm. muotoilun, suunnittelun sekä myynnin ja markkinoinnin kanssa.

Odotamme sinulta

 • muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
 • kokemusta mekaniikkasuunnittelusta
 • soveltuvaa teknistä koulutusta (DI tai AMK-insinööri)
 • 3D-ohjelmiston osaamista
 • itseohjautuvaa, aktiivista ja positiivista työskentelyotetta
 • yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • hyvää suomen ja englannin kielen sekä suullista että kirjallista taitoa

Katsomme eduksi

 • painelaitestandardin tuntemuksen
 • kokemuksen ohutlevysuunnittelusta
 • materiaalituntemuksen (RST)
 • kokemuksen sähkölaitteista
 • kokemuksen SolidWorks-ohjelmiston käytöstä

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 2.3.2020 mennessä osoitteeseen www.experis.fi. Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com ja Terhi Airas, terhi.airas(at)fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus