Myynti-insinööri, BuildingPoint Finland

BuildingPoint Finland on Geotrim Oy:n ja Trimble Solutions Oy:n yhteistyökonsepti.

Toimimme Trimblen talonrakentamisen tuotteiden ja ohjelmistojen jälleenmyyjänä. Myynnin lisäksi tarjoamme tuotteille huoltopalvelut sekä tuki- ja koulutuspalvelut. Rakentamisen alalla on suuria mahdollisuuksia kehittää ja tehostaa toimintaa esimerkiksi tietomallien, laserkeilauksen ja pistepilvien tai yhdistetyn todellisuuden avulla. Päämiehemme Trimble toimii edelläkävijänä näissä ratkaisuissa.

Tavoitteenamme on edistää Suomen rakennusalaa tuomalla maailman johtavat Trimblen laite- ja ohjelmistoratkaisut rakennusprojektien kaikkiin vaiheisiin - suunnittelupöydältä rakentamiseen ja ylläpitoon.

Oletko rakennusalaa ymmärtävä myyjä tai myyntihenkinen insinööri? Haluatko päästä työskentelemään rakennusalan huipputuotteiden parissa?

Etsimme nyt MYYNTI-INSINÖÖRIÄ kasvavaan joukkoomme, uuteen liiketoimintayksikköömme.

Tehtäviisi kuuluu

  • talonrakentamisen tuotteiden ja ohjelmistojen myyntityö sekä pitkäaikaisten asiakassuhteiden hoito ja kehittäminen
  • myynnin tukitoiminnot, kuten tekninen tuki ja koulutuspalveluiden tuottaminen asiakkaillemme
  • uusien teknologioiden tarjoaminen asiakkaillemme

Oletko etsimämme henkilö?
Ymmärrät talonrakentamisalaa ja olet kiinnostunut toimialan uusista teknologioista. Tiedät, mikä on tietomalli ja tunnistat vähintään nimeltä suunnitteluohjelmistot, kuten Tekla, AutoCad tai Revit. Toimiminen asiakkaiden parissa heille parhaita ratkaisuja tarjoten on sinulle luontevaa ja mielekästä.

Mitä tarjoamme?

  • itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jonka kehittymiseen voit itse vaikuttaa
  • mahdollisuuden päästä työskentelemään alan edelläkävijätuotteiden parissa
  • mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa yrityksessä, jossa ihmiset viihtyvät
  • joustavan ja ketterän tekemisen kulttuurin
  • hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan
  • erinomaiset etätyömahdollisuudet

BuildingPoint Finland toimii osana Geotrim Oy:tä. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla, lähellä lentokenttää. Geotrimin hyvä taloudellinen menestyminen ja pitkäkestoiset asiakassuhteet perustuvat luottamukseen ja asiantuntemukseen. Asiakkaamme tietävät, että meihin voi luottaa, ja alan paras osaaminen löytyy meiltä. Kaikki eivät kuitenkaan ole alalla valmiita asiantuntijoita, joten sellaiseksi voi myös kasvaa, jos asennetta ja oppimiskykyä löytyy. Geotrimillä meitä on 35 hlöä, ja teemme asioita yhdessä ja toisiamme arvostaen.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, Experis, p. 050 5703 680.

Hae tehtävää sivujen www.experis.fi kautta painamalla Hae-painiketta.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus