Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Myynti-insinööri, SITECH

SITECH Finland toimii amerikkalaisen teknologiayhtiö Trimblen valtuutettuna jälleenmyyjänä maanrakennuksen infran mittaus- ja paikannusratkaisuissa. SITECH ja Trimble ovat yhdistäneet voimansa jo 10 vuoden ajan, ja tuloksena on ensiluokkainen rakennusteknologian ja palveluosaamisen liitto. Trimblen jälleenmyynnin lisäksi SITECH Finland vastaa tuotteiden huollosta ja jälkimarkkinoinnista valtakunnallisesti. SITECHin tuoteportfolio käsittää koneautomaatioratkaisut liikkuviin maanrakennuskoneisin, maastomittauslaitteet työmaamittauksiin ja lisäksi ohjelmisto- ja droonipohjaiset ratkaisut. Toimitamme asiantuntijapalveluita ja tuotamme tuotekoulutuksia asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. SITECHin tiimi onkin keskittynyt palvelemaan jokaista maanrakennusalan infra-ammattilaista parhaan kykynsä mukaisesti. Vuoden 2020 alusta SITECH Finland on osa Avesco Oy:tä, jonka omistaa sveitsiläinen perheyritys Avesco AG.

Haluatko työskennellä markkinoiden laadukkaimman ja kattavimman rakennusteknologian parissa? Oletko tavoitteellisesta myyntityöstä syttyvä myynnin ammattilainen, joka nauttii tulosten saavuttamisesta ja itsensä kehittämisestä?

Myyntitiimimme tarvitsee vahvistusta ja haemme joukkoomme

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ

Tehtäväkenttäsi on Trimble-koneohjausjärjestelmien, maastomittalaitteiden ja maanrakennuksen infra-ohjelmistojen myynti sekä pienille maanrakennusyrittäjille että isoille maanrakennuskoneiden jälleenmyyjille. Hoidat vahvalla ja ammattimaisella otteella myyntiprosessin kaikki vaiheet, aina liidien tunnistamisesta sopimukseen. Tehtävässäsi paneudut asiakassuhteiden menestykselliseen rakentamiseen ja syventämiseen. Vastaat nimettyjen asiakassuhteiden hoidosta ja osaat hahmottaa asiakkuuden lisämyynnin paikat. Lisäksi pyrit aktiivisesti hankkimaan uusia potentiaalisia asiakkuuksia. Olet myös mukana pitämässä tuote- ja käyttökoulutuksia asiakkaillemme.

Myyntialueesi on Etelä-Suomi. Työ on liikkuvaa ja kulkemiseen tarvitset oman auton. Toimipisteesi voi sijoittua Vantaalle tai Tampereelle.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • soveltuva korkeakoulututkinto esim. maanmittaustekniikasta tai rakennustekniikasta
  • myyntikokemusta teknisistä ratkaisuista esim. maarakennusinfra-alalta
  • vahvat IT-taidot (toiminnanohjausjärjestelmät, CRM, MSOffice)
  • sujuva englannin kielen taito sekä suullisesti että kirjallisesti
  • matkustusvalmiutta sekä kotimaassa että satunnaisesti ulkomailla
  • Trimble-osaaminen katsotaan eduksi

Arvostamme ennen kaikkea dynaamista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta. Kykenet tunnistamaan ja luomaan asiakkaiden tarpeita tukevia ratkaisuja. Työskentelytavoiltasi olet aikaansaava, yrittäjähenkinen ja sitkeä. Saat energiaa ja motivoidut vastuullisesta ja monipuolisesta tehtävänkuvasta.

Voit olla joko jo kokenut osaaja tai työelämässä ensimmäisiä kannuksia hakeva henkilö.

Tarjoamme Sinulle myynnin näköalapaikan alansa laadukkaimpien ja kattavimpien teknologiatuotteiden parissa. Matkan alkuun tulee kattava perehdytys niin tuotteisiin, asiakkaisiin kuin toimintaankin. Saat myös päämieheltämme jatkuvaa koulutusta. Tehtävässä olet osa avointa ja kannustavaa työyhteisöä, ja pääset kehittymään ja laajentamaan osaamistasi.

Tutustu meihin! https://www.youtube.com/watch?v=MMPQ_OhGJHQ

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 31.10.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Liisa Jenkins, puh. 050 5273453, liisa.jenkins(at)fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus