Myynti-insinööri varavoimakoneprojektit, kW-set Oy

kW-set Oy on varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Toimimme yhteistyössä luotettavien isojen eurooppalaisten varavoimakonevalmistajien kanssa ja olemme mm. Cummins varavoimalaitteiden ja dieselgeneraattoreiden maahantuoja. Tuotevalikoimamme kattaa teollisuusluokan dieselgeneraattorit 11 kVA - 3300 kVA, isommat tehot ovat mahdollisia asentamalla useampi laite rinnan. Toimittajaverkostomme ansiosta pystymme toimittamaan aina oikeanlaisen koneen asiakkaan tarpeisiin.

Periaatteemme "Me pidämme sen käynnissä" mukaisesti hoidamme tuotteidemme asennukset, käyttöönotot, määräaikaishuollot ja varaosapalvelun. Huoltosopimuksemme varmistaa säännölliset huollot ajallaan. Vuokraustoiminnassa toimitamme myös teollisuusluokan jäähdytyslaitteet prosessin tai tuotannon jäähdyttämiseen.

Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 10 miljoonaa euroa ja työllistämme 21 henkilöä. Lue meistä lisää www.kwset.fi

Etsimme Tuusulaan kasvavaan toimintaamme

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ varavoimakoneiden projektimyyntiin

Olemme erikoistuneet pääasiassa palvelinkeskuksien, sairaaloiden ja teollisuuden varavoimaan. Tehtävässä vastaat varavoimakoneiden konsultoivasta projektimyynnistä ja myynnin kehittämisestä. Hoidat olemassa olevia asiakassuhteita ja rakennat uusia. Kehität asiakkuuksia pitkäjänteisesti tarjoamalla ratkaisuja asiakkaiden teknisiin kokonaisuuksiin. Olet vastuussa projektien myynnillisestä, aikataulullisesta ja teknisestä läpiviennistä yhdessä projektipäällikön ja muun projektitiimin kanssa. Tehtävänäsi on vastata myös tarjouslaskennasta ja sopimushallinnasta. Yrityksessämme pääset myös ideoimaan ja vaikuttamaan palveluiden kehitykseen.

Asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomea, joten tehtävässä edellytetään jonkin verran matkustusvalmiutta.

Toivomme sinulta:

  • työkokemusta vastaavista myynnin tehtävistä
  • soveltuvaa teknistä koulutusta
  • sähkötekniikan ja mekaanisten asennusten perusteiden tuntemusta
  • myynnillistä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
  • hyviä tiimityöskentelytaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn
  • vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • sujuvan suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme itsenäisen, monipuolisen ja kiinnostavan myynnin tehtävien kokonaisuuden. Pääset työskentelemään globaalisti merkittävien toimijoiden kanssa, kuten mm. Cummins, Hitec ja Himoinsa. Työssäsi pääset kehittämään ja kehittymään, sinua mm. koulutetaan säännöllisesti toimittajiemme järjestämissä koulutuksissa. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Työtyytyväisyyskyselyissä olemme saaneet hyviä arvioita ja meillä viihdytään. Ympärilläsi on erittäin kannustava, innostunut ja rento työporukka.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää pian, viimeistään 17.9.2021 mennessä www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultit: Liisa Jenkins: liisa.jenkins@fi.experis.com, puh. 050 527 3453 ja Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus