Myynti- ja Markkinointijohtaja, ALLit Oy

ALLit Oy on vuonna 2001 perustettu korkealaatuisten puhelin- ja tablettitarvikkeiden bränditalo ja maahantuoja. ALLit Oy:llä on Suomessa puhelin- ja tablettisuojauksen markkinajohtajan asema, myyden vuosittain yli 500 000 tuotetta. Puhelinten ja tablettien näytönsuojia ja suojakoteloita myydään markkinajohtaja SCREENOR-tuotemerkillä, muita tuotemerkkejämme ovat GRATEQ- ja LAUDSTER. ALLit Oy myy pääasiassa jakelukumppanien kautta vähittäiskauppaketjuihin ja -myymälöihin Suomessa ja Skandinaviassa.

ALLit Oy:n toimisto sekä keskusvarasto sijaitsevat Turussa. Jakelukumppanit sijaitsevat Suomessa (F9 Distribution) ja Ruotsissa (TD TechData Nordics). Puhelin- ja tablettitarvikkeiden vahva kysyntä on kasvattanut yhtiön liikevaihtoa nopeasti viime vuosina. Toistaiseksi ALLit Oy on keskittynyt pääasiassa markkinaosuuden kasvattamiseen Suomessa, mikä antaa yritykselle nyt vahvan pohjan ja mahdollisuuden laajentaa liiketoimintaa myös muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Etsimme nyt myynti- ja markkinointijohtajaa vastaamaan ja toteuttamaan ALLit Oy:n nykyisiä myynti- ja markkinointitoimia sekä laajentumista Pohjoismaihin ja Baltiaan. Sinun tehtäväsi on viedä ALLit:n menestystarina ja brändi niin nykyisille kuin uudelle asiakaskunnalle.

Vastaat yrityksen myynti- ja markkinointitoiminnasta rakentamalla ja laajentamalla myyntiorganisaatioita näissä maissa. Ymmärrät markkinoinnin elementtejä ja osaat rakentaa tarvittavat palvelut menestyäksesi tehtävässä. Myynti- ja markkinointijohtaja raportoi toimitusjohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- Vahvana myyntijohtajana näet pelin ja kentän, sekä tiedät mitä teet laajentaaksesi liiketoimintaa Pohjoismaihin ja Baltian maihin. Sinulla on jo aiempaa näyttöä vahvasta kumppanuudesta tukku- ja keskusliikkeiden kanssa.

- Omaat vahvat myynnin johtamisen ja rakentamasi tiimin motivoinnin taidot

- Sinulla on kykyä tunnistaa ja luoda myyntimahdollisuuksia.

- Intohimoa myyntiin ja asiakassuhteiden hoitamiseen.

- Sinnikkyyttä hankkia keskusliikeasiakkuuksia.

- Paineensietokykyä ja kykyä itsenäiseen tulokselliseen työskentelyyn. Taitoa hallita ja johtaa yhtä aikaa useita projekteja ja saattaa ne tehokkaasti päätökseen.

- Suomen, ruotsin ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen kielitaito ovat pakollisia tässä kansainvälisessä tehtävässä.

- Matkustushalukkuutta

Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus rakentaa liiketoimintaa itsenäisesti. Voit työskennellä yhtä hyvin Turussa kuin muualtakin etänä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experisin kanssa. Hae rekisteröimällä cv:si ja lisäämällä palkkapyyntösi sivustolla www.experis.fi viimeistään 18.5.2021. Lisätietoja antaa Senior Consultant Annika Antonen, annika.antonen@ fi.experis.com tai +358 44 281 4001

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus