Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Myyntiedustaja B2C

Geberit

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on saniteettiteollisuuden eurooppalainen markkinajohtaja. Yritys valmistaa erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa mm. IDO tavaramerkillä. Geberitillä on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maissa, joissa on 23 tehdasta. Kuusi tehdasta on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Sveitsissä, ja sen 3,1 miljardin (CHF) liikevaihtoa on tekemässä noin 12 000 työntekijää lähes 50 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index). Lisätietoja meistä: www.geberit.fi.

Haemme vakituiseen tehtävään LVI-alan kalustepuolen tuotteista kiinnostunutta aktiivista ja tuloshakuista

MYYNTIEDUSTAJAA Pori-Vaasa -akselille

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen myynnin näköalapaikan alansa huipulla olevasta innovatiivisesta, kansainvälisestä, hyvin hoidetusta ja vakavaraisesta yrityksestä. Saat itsenäisen ja monipuolisen vastuualueen, jota pääset kehittämään osana ammattitaitoista tiimiä. Tulet työskentelemään mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden sekä alan todellisten huipputuotteiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat Geberitin ja Idon brändien kalustepuolen ratkaisuiden myyminen nimetyille jälleenmyyntiasiakkaille Länsi-Suomen alueella (Pori - Vaasa akselilla / alue määritellään myöhemmin vielä tarkemmin). Asiakaskuntaasi kuuluvat myös pienet ja keskisuuret rakennusliikkeet. Autat ja koulutat jälleenmyyjiämme sekä rakennat ja vastaat brändimme mukaisesta näyttelytoiminnasta. Rakennat myös uusia asiakassuhteita ja ymmärrät, miten tuoda lisäarvoa asiakkaan toimintaan. Tehtävässä raportoit B2C myyntipäällikölle.

Sinulla on teknisen ja/tai kaupallisen alan koulutus. Omaat kokemusta ja näyttöjä vastaavista myynnin tehtävistä ja nautit liikkuvasta myyntityöstä. Työskentelet pitkäjänteisesti sekä ratkaisukeskeisesti ja pystyt toimimaan kiireisessäkin toimintaympäristössä. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja omaat hyvät yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Puhut ja kirjoitat suomen lisäksi myös englannin kielellä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta jälleenmyyntikentän toimimisesta. Eduksi katsomme alan kokemuksen sekä Winner -ja Blueprint-ohjelmistojen käyttökokemuksen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti, kuitenkin viimeistään 1.12. osoitteessa www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com ja Henrik Grönqvist, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com.

Työn kuvaus