Myyntiedustaja BtoB

Geberit-konserni on maailmanlaajuisesti toimiva Euroopan markkinajohtaja saniteettituotteiden alalla. Valmistamme erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa.Geberit-konsernilla on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maita, joten pystymme tarjoamaan ainutlaatuista lisäarvoa saniteettitekniikassa ja kylpyhuonekalusteissa. Geberitillä on 29 tehdasta, joista 6 on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Rapperswil-Jonassa Sveitsissä, ja CHF 3 miljardin liikevaihtoa (2020) on tekemässä yli 12 000 työntekijää lähes 50 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index).

Haemme asiakaslähtöistä LVI-alan tuotteista ja ratkaisuista kiinnostunutta ja innostunutta

MYYNTIEDUSTAJAA B2B (Etelä-Suomi)

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen myynnin näköalapaikan alansa huipulla olevasta innovatiivisesta, kansainvälisestä, hyvin hoidetusta ja vakavaraisesta yrityksestä. Saat itsenäisen ja monipuolisen vastuualueen, jota pääset kehittymään osana ammattitaitoista tiimiä. Tulet työskentelemään mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden sekä alan todellisten huipputuotteiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat LV-alan tuotteiden ja ratkaisuiden myyminen nimetyille urakointi- ja tukkupuolen asiakkaille Etelä-Suomen alueella. Tehtävänäsi on ylläpitää ja kehittää asiakassuhteita ja yhteistyötä pitkäjänteisesti ja asiakaslähtöisesti, mutta pyrit aktiivisesti myös avaamaan uusia asiakkuuksia. Tuot Geberitin toimintamallia, tuotteita ja palveluita tunnetuksi asiakkaille yhdessä muun organisaatiomme kanssa. Tehtävässä raportoit tukku ja urakointimyynnistä vastaavalle B2B-myyntipäällikölle.

Sinulla on mielellään teknisen ja/tai kaupallisen alan koulutus. Omaat kokemusta ja näyttöjä vastaavista B2B-myynnin tehtävistä ja pidät liikkuvasta myyntityöstä. Tukikohtanasi toimii täysin uudistunut Geberit myyntikonttori Vantaan Veromiehenkylässä. Nautit asiakaskohtaamisista, omaat kykyä keskustella luontevasti asiakkaiden kanssa ja löydät asiakkaalle aina lisäarvoa tuottavan ratkaisun. Työskentelet itsenäisesti, yhteistyökykyisesti, pitkäjänteisesti ja ratkaisukeskeisesti, myös kiireisessäkin toimintaympäristössä. Omaat hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 17.10. osoitteessa www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com ja Henrik Grönqvist, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com.

Työn kuvaus