Myyntiedustaja BtoC

Geberit-konserni on maailmanlaajuisesti toimiva Euroopan markkinajohtaja saniteettituotteiden alalla. Valmistamme erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa.Geberit-konsernilla on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maita, joten pystymme tarjoamaan ainutlaatuista lisäarvoa saniteettitekniikassa ja kylpyhuonekalusteissa. Geberitillä on 29 tehdasta, joista 6 on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Rapperswil-Jonassa Sveitsissä, ja CHF 3 miljardin liikevaihtoa (2020) on tekemässä yli 12 000 työntekijää lähes 50 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index).

Haemme vakituiseen tehtävään LVI-alan tuotteista ja kylpyhuonekalusteista kiinnostunutta aktiivista ja asiakaslähtöistä

MYYNTIEDUSTAJAA Länsi-Suomen alueelle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen myynnin näköalapaikan alansa huipulla olevasta innovatiivisesta, kansainvälisestä, hyvin hoidetusta ja vakavaraisesta yrityksestä. Saat itsenäisen ja monipuolisen vastuualueen, jota pääset kehittämään osana ammattitaitoista tiimiä. Tulet työskentelemään mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden sekä alan todellisten huipputuotteiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat Geberitin ja Idon brändien kalustepuolen ratkaisuiden myyminen nimetyille jälleenmyyntiasiakkaille Länsi-Suomen alueella (Salo-Turku-Pori -akselilla). Autat ja koulutat jälleenmyyjiämme sekä rakennat ja vastaat brändimme mukaisesta näyttelytoiminnasta. Rakennat myös uusia asiakassuhteita ja ymmärrät, miten tuoda lisäarvoa asiakkaan toimintaan. Tehtävässä raportoit B2C-puolen myyntipäällikölle.

Sinulla on teknisen ja/tai kaupallisen alan koulutus. Omaat kokemusta ja näyttöjä vastaavista myynnin tehtävistä ja nautit liikkuvasta myyntityöstä. Työskentelet pitkäjänteisesti sekä ratkaisukeskeisesti ja pystyt toimimaan kiireisessäkin toimintaympäristössä. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja omaat hyvät yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Puhut ja kirjoitat suomen lisäksi myös englannin kielellä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta jälleenmyyntikentän kanssa toimimisesta. Eduksi katsomme alan kokemuksen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 1.11. osoitteessa www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com ja Henrik Grönqvist, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Työn kuvaus