Myyntiedustaja, Teräskonttori Oy

Teräskonttori Oy tarjoaa ratkaisuja metalliteollisuudelle. Asiakkaidemme sovellukset ovat usein kriittisiä ja siksi huolehdimme, että edustamamme tuotteet täyttävät kaikki laatuodotukset auttaen asiakkaitamme tehostamaan omaa tuotantoaan.

Henkilökuntamme koostuu kokeneista alan ammattilaisista, sekä nuorista osaajista. Koemme, että kokemus yhdistettynä uusiin taitoihin on asiakkaallemme kilpailuetu. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan kokonaispaketin, jossa yhdistyy laadukkaat tuotteet, hyvä tekninen tietotaito ja kokemus. Näin pystymme etsimään asiakkaallemme aina parhaan mahdollisen ratkaisun.

Henkilökuntamme palvelee toimipisteissämme Vantaalla, Tampereella ja Jyväskylässä sekä alue-edustajamme eri puolilla Suomea. Edustamiamme tuotteita on saatavilla myös paikallisten jälleenmyyjien kautta. Tiliasiakkaitamme palvelee myös verkkokauppa www.neTKonttori.fi .

Tuotevalikoimamme on laaja ja sisältää mm. seuraavat tuoteryhmät: lastuavat työkalut, mittausvälineet, kappaleen kiinnittimet, työkalupitimet ja hiomatuotteet. Tarjoamme ratkaisuja monipuolisesti metalliteollisuuden eri tarpeisiin. Teräskonttori on osa K-Develop - ryhmää.

Haemme nyt aktiivista MYYNTIEDUSTAJAA

Myyntialueena on Pohjanmaa. Myytävät tuotteet ovat metalliteollisuuden lastuavat työkalut, mittausvälineet, hiomatuotteet, työkalupitimet, kappaleen kiinnittimet sekä erilaiset konepajatarvikkeet. Vastaat myyntialueesi myynnin kehittämisestä, ja olennaisena osana työtä on asiakastapaamiset. Voit tehdä töitä kotikonttoriltasi mistä päin myyntialuettasi tahansa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • kokemusta lastuavista työkaluista
 • asiakaslähtöistä ajattelua ja myyntiasennetta
 • soveltuvaa koulutusta
 • yhteistyökykyä, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
 • aktiivisuutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • riittäviä IT-taitoja
 • sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielen taito on etu
 • matkustusvalmiutta

Eduksi katsotaan kokemus koneistamisesta nykyaikaisilla työstökoneilla.

Tarjoamme sinulle

 • mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän tunnetussa yhtiössä
 • mahdollisuuden työskennellä kotimaisen teollisuuden ja alan parhaiden tuotteiden parissa
 • kilpailukykyisen palkkauksen
 • mahdollisuuden työssä kehittymiseen ja työtehtävien laajenemiseen myös tuotepäällikköroolin suuntaan

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella 29.4.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Terhi Airas, puh. 040 700 0204, terhi.airas(at)fi.experis.com ja Liisa Jenkins, liisa.jenkins(at)fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus