Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Myyntipäällikkö

Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa - jo vuodesta 1880 saakka. Olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö, jonka tekemisen lähtökohtana on vahvat toimintaamme arjessa ohjaavat arvot: maku, välittäminen, ratkaisukeskeisyys ja innostuneisuus. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 MEUR.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Etsimme myyntipäällikköä rakentamaan Antellin kasvua Etelä-Suomen alueella ja tukemaan meitä tavoitteessamme olla laadukkain henkilöstöravintola-alan toimija Suomessa. Myyntipäällikkö tekee aktiivista uusasiakashankintaa ja vastaa myyntiprosessista ensimmäisestä yhteydenotosta tarjous- ja sopimusvaiheeseen saakka. Teet läheistä yhteistyötä myyntipäällikkö -kollegasi sekä aluepäälliköiden kanssa.

Arvostamme kokemusta henkilöstöravintola -toimialalta ja olemassa olevia verkostoja esimerkiksi rakennuttajayhtiöihin. Asiakkaasi ovat yrityspäättäjiä, joten sinulla tulee olla erinomaiset neuvottelutaidot sekä vahva ymmärrys taloudellisista avainluvuista. Toimipaikkasi on pääkaupunkiseudun aluetoimistollamme Vantaalla ja raportoit Antellin kaupalliselle johtajalle.

Edellä mainitun lisäksi sinulla tulee olla seuraavaa osaamista ja ominaisuuksia

  • Näyttöjä uusasiakashankinnasta
  • Tarjouslaskentaosaaminen
  • Kokemusta pitkäjänteisestä palvelumyynnistä
  • Ymmärrys B2B -liiketoiminnan lainalaisuuksista, kuten asiakkaan päätöksentekoprosesseista
  • Kyky itsenäiseen tavoitehakuiseen työskentelyyn ja kyky tarttua reippaasti toimeen

Jätä ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi Hae tehtävää -painikkeen kautta 23.2.2020 mennessä. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tea Laamanen, 0400 - 219 229 tai tea.laamanen(at)fi.experis.com 13.2.2020 alkaen.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus