Myyntipäällikkö, Agria Eläinvakuutus

Agria Eläinvakuutus on eläinvakuutuksiin erikoistunut vakuutusyhtiö.

"Hyvinvointia ja turvaa eläimille ja ihmisille" - on kaiken toimintamme perusta. Panostamme vuosittain n. 0,5 MEUR eläinlääketieteelliseen tutkimukseen ja jaamme mm. koirarotujen terveystietoprofiileja koirarotujen rotuyhdistyksille tavoitteena terveempi suomalainen koirakanta. Tavoitteemme on olla lemmikkivakuutusten markkinajohtaja.

Haemme nyt vahvistusta osaavaan tiimiin ja etsimme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Agrialle Espoon keskukseen. Työ on määräaikainen, mutta tavoitteenamme on löytää henkilö, jolla olisi halukkuutta jatkaa tehtävässä, mikäli vakinaistaminen tulee määräajan kuluessa mahdolliseksi.

Onko sinulla kokemusta myynnin johtamisesta, tavoitteiden asettamisesta ja tulosten seurannasta? Haluatko tehdä työtä ammattimaisten myyjien kanssa kentällä? Oletko nöyrä oppimaan uutta? Jos vastasit osaan - tai kaikkiin kyllä, voit olla etsimämme henkilö.

Myyntipäällikön vastuualueisiin kuuluu myyntitavoitteiden asettaminen, prospektit, tulosten seuranta, raportointi ja tapahtumasuunnittelu. Vastuullasi ovat myös uusien yhteistyökumppaneiden haku sekä aktiivinen yhteistyö olemassa olevien kumppaneiden kanssa. Myyjien tuki, valmennus ja kouluttaminen ovat oleellisia osia työssä. Esimieskokemus katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön. Myyntipäällikkö kuuluu Suomen organisaation johtoryhmään.

Työasenteesi on sosiaalinen, proaktiivinen ja järjestelmällinen - hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Osaat omaksua suuriakin kokonaisuuksia, et hätkähdä yllätyksistä ja olet ratkaisukeskeinen. Ideoiden jalostaminen toteutuskelpoisiksi ehdotuksiksi kiehtoo sinua, ja toimintasi on asiakaslähtöistä. Et pelkää lähestyä ihmisiä tai kaihda esilläoloa. Osaat perustella näkemyksesi, mutta myös kuunnella.

Hallitset MS Office-työkalut; Excelin ja PowerPointin käyttö on sujuvaa. Olet kiinnostunut uudesta teknologiasta ja opit helposti uutta. Sinulla on tutkinto ammattikorkeakoulusta tai korkeakoulusta tai sinulla on vastaava kaupallinen koulutus. Kommunikoit selkeästi niin kirjallisesti kuin suullisestikin suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Koira- tai kissaharrastuksen verkostosta on myös etua tässä työssä.

Työ on pääosin toimistotyötä, mutta toimessa menestyminen edellyttää ajoittain vahvaa läsnäoloa kentällä.

Tehtävä edellyttää myös jonkin verran matkustamista Pohjoismaissa mm. koulutuksissa.

Tarjoamme sinulle avoimen työympäristön, avainroolin tiiviissä tiimissä, lemmikkiystävällisen toimiston, mahdollisuuden vaikuttaa toiminnan kehittämiseen sekä erittäin kilpailukykyiset tuotteet.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Recruitment Consultant Mikko Rämänen, 050 516 0054 / mikko.ramanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus