Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Myyntipäällikkö B2B

Geberit

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on saniteettiteollisuuden eurooppalainen markkinajohtaja. Yritys valmistaa erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa mm. IDO tavaramerkillä. Geberitillä on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maissa, joissa on 23 tehdasta. Kuusi tehdasta on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Sveitsissä, ja sen 3,1 miljardin (CHF) liikevaihtoa on tekemässä noin 12 000 työntekijää lähes 50 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index). Lisätietoja meistä: www.geberit.fi.

Haemme asiakaslähtöistä LVI-alan tuotteista ja ratkaisuista kiinnostunutta ja innostunutta

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ B2B


Tarjoamme sinulle myynnin näköalapaikan alansa huipulla olevasta innovatiivisesta, kansainvälisestä, hyvin hoidetusta ja vakavaraisesta yrityksestä. Saat itsenäisen ja monipuolisen vastuualueen, jota pääset kehittämään yhdessä tiimisi (15 henkilöä) kanssa. Tulet työskentelemään mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden sekä alan huipputuotteiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat Geberitin ratkaisuiden myyminen urakointi -ja tukkupuolen asiakkaille kotimaassa. Ymmärrät myös suunnittelu- ja arkkitehtipuolen asiakkaiden toimintakentän. Tuot Geberitin toimintamallia, tuotteita ja palveluita tunnetuksi asiakkaille yhdessä tiimisi kanssa. Teet yhteistyötä niin myynti- kuin koko muun organisaatiomme kanssa. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle.

Sinulla on teknisen ja/tai kaupallisen alan koulutus, vahva B2B puolen kokemus ja osaaminen sekä hyvä LVI-alan tuntemus. Nautit ja sytyt asiakaskohtaamisista, omaat kykyä keskustella luontevasti asiakkaiden kanssa ja löydät asiakkaalle aina lisäarvoa tuottavan ratkaisun. Sinulla on kokemusta esimiestyöskentelystä; osaat ja haluat kannustaa, tukea, kehittää ja haastaa tiimiäsi tavoitteiden saavuttamisessa. Työkielesi ovat suomi ja englanti. Arvostamme osaamista MS Office- ja SAP-järjestelmien käytöstä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti, kuitenkin viimeistään 3.12. osoitteessa www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com ja Henrik Grönqvist, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com.

Työn kuvaus