Myyntipäällikkö, Earthpac Oy

Earthpac Oy on kokonaisvaltainen kumppani yrityksien pakkausmateriaalin hallintaan. Valmistamme ja jakelemme vuosittain noin 3 miljoonaa teollisuuden logistiikkapakkausta. Palveluksessamme on n. 130 pakkausalan ammattilaista. Lue lisää www.earth-pac.com.

Toimintamme edelleen kasvaessa haemme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti uusasiakashankinnasta ja asiakkuuksien hoitamisesta erityisesti Etelä-Suomen alueella. Tehtävän sisältöä voidaan jossain määrin räätälöidä taustasi mukaan ja siihen voidaan yhdistää esimerkiksi tuote- tai liiketoimintavastuuta. Asiakastapaamiset hoituvat suurelta osin päiväkäynneillä asiakkaiden luona, mutta tällä hetkellä tapaamiset tapahtuvat pääosin etäyhteyksin. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Nurmijärvellä tai sen lähialueella. Olet tehtävässä myyntiryhmän jäsen ja raportoit vastuualueestasi myyntijohtajalle.

Arvostamme kokemusta B2B -myynnistä teollisuuden parista sekä näyttöä niissä onnistumisesta, kykyä ymmärtää asiakkaiden teknisiä vaatimuksia, halukkuutta kehittää palvelujamme yhdessä asiakkaidemme ja organisaatiomme kanssa sekä myynnillistä, tavoitehakuista ja erittäin aktiivista työskentelyotetta. Henkilönä olet innovatiivinen ja muutosmyönteinen sekä sinulla on luonnollisesti erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös ymmärrystä yrityksen taloudellisista tunnusluvuista sekä itsenäistä ja määrätietoista otetta tehtäväsi hoidossa. Työssäsi olet joustava ja käytännönläheinen ja sinulla on kykyä laatia laajoja tarjouksia sekä viedä ne neuvotteluiden kautta sopimuksiin saakka. Pakkausalan ja puutuoteteollisuuden tuntemus katsotaan eduksi.

Edellytämme sinulta tehtävään sopivaa kaupallista tai teknistä koulutusta tai vastaavia tietoja ja usean vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa ja sujuvaa Office-ohjelmien osaamista.

Tarjoamme sinulle haastavan, itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vauhdilla kehittyvässä ja alan johtavassa yrityksessä. Asiantuntevan ja nuorekkaan henkilöstön tuki auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi. Annamme sinulle myös vahvan tuen oman ammattiosaamisesi edelleen kehittämiseen.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 15.2.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Petri Haakana puh. 044 010 6205 (ensisijaisesti 25.1. klo 13-17, 1.2. klo 9-17 ja 8.2. klo 13-17) ja Senior Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372 arkisin klo 9-10.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus