Myyntipäällikkö hulevesijärjestelmät

ACO Nordic Oy on Suomessa toimiva saksalaisen ACO Group:n tytäryhtiö. ACO Groupilla on yli 70 vuoden historia turvallisten ja tehokkaiden järjestelmien tuotannosta ja myynnistä vesien hallintaan. Olemme erikoistuneet kattaviin vedenpoiston järjestelmäratkaisuihin. Tarjoamme turvallisia ja tehokkaita ratkaisuja pintaveden, viemäriveden ja jäteveden käsittelyyn. ACO Group toimii maailmanlaajuisesti 45 maassa ja tuotantolaitoksia on 15 maassa. Konserni työllistää yli 5000 työntekijää. ACO Nordic Oy on toiminut Suomessa vuodesta 1997. Myyntitoimistomme sekä esittelytilamme sijaitsevat Pohjois-Tapiolassa, Espoossa.

Perheyrityksen arvot ohjaavat toimintaamme. Me ACOlla kehotamme työntekijöitämme ottamaan vastuun omasta työstään sekä löytämään innovatiivisia ratkaisuja luovan ja ennakoivan toiminnan kautta. Päivittäinen työympäristömme on avoin ja jaamme osaamista keskenämme. Kansainvälisen konsernin tuki sekä vastuulliset tehtävät tuottavat sitoutuneita ihmisiä.

Pitkään yrityksessämme työskennelleen myyntipäällikön eläköityessä haemme uutta tulosorientoitunutta

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ hulevesijärjestelmien myyntiin

Vastaat omalla myyntialueellasi olemassa olevien asiakkaidemme palvelemisesta. Tarjoat räätälöityjä kokonaisratkaisuja ja tuotat asiakaslisäarvoa konsultoivalla työskentelytavallasi. Tehtävänäsi on myös laajentaa asiakaskuntaa saaden uusia asiakassuhteita. Asiakaskunta koostuu mm. urakoitsijoista, suunnittelijoista ja tukkureista. Luotettavalla ja laadukkaalla työlläsi varmistat asiakkaillemme parhaan asiakaskokemuksen ja parhaat ratkaisut. Teet tiivistä yhteistyötä organisaatiomme muiden myyntipäälliköiden ja myynnin tuen kanssa.

Päätoiminen myyntialueesi on Etelä- ja Keski-Suomen alue. Voit toimia tehtävässä tällä alueella konttorikonttorilta käsin.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta teknisen myynnin tehtävistä ja avainasiakkuuksien hoitamisesta. Olet ratkaisumyyjä sydämeltäsi ja asiantuntijuuttasi vahvistaa vahva kokemus asiakastyöskentelystä rakennus-, maanrakennus- tai lvi-alalta. Persoonana olet aktiivinen ja energinen, sekä tottunut liikkuvaan työhön ja toimimaan kotikonttorilta käsin. Sinulla on soveltuva koulutustausta, mutta ennen kaikkea arvostamme halua oppia uutta ja kehittyä teknisen myynnin ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessämme. Pääset toimimaan ketterässä organisaatiossamme ammattimaisten työtoverien ympäröimänä ja vaikuttamaan itse liiketoiminnassa tapahtuviin asioihin. Työskentelet korkealaatuisten tuotteiden parissa, joita asiakkaat arvostavat. Saat tehtävään hyvän tuoteperehdytyksen ja kansainvälisen konsernimme tuen.

Hae tehtävää mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Liisa Jenkins puh. 050 5273453 tai liisa.jenkins@fi.experis.com ja Pirjo Levänen pirjo.levanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus