Myyntipäällikkö, Sarastia Oy

Sarastia Oy tarjoaa kunnille ja kuntaorganisaatioille talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita, ohjelmistoratkaisuja sekä perintä-, hankinta- ja rekrytointipalveluita. Sarastia on Suomen suurin julkisomisteinen talous- ja henkilöstöhallinnon yritys, joka työllistää runsaat 850 työntekijää sekä välittää sijaishenkilöstöä noin 700 henkilötyövuoden verran vuodessa. Sarastian liikevaihto on noin 100 milj. euroa. Sarastia-konserniin kuuluvat tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy.

Sarastia panostaa suuresti digitalisaation ja oman ohjelmistokehityksen kautta asiakkaidemme sujuvampaan arkeen. Sarastia toimii läheisessä yhteistyössä maailman johtavien teknologiatoimittajien ja älykkäiden startupien kanssa. Kotimaisen omistuksemme ansiosta tietotaidon ja osaamisen kehittäminen sekä toiminnan tulokset pysyvät Suomessa.

Organisaation laajentuessa etsimme Sarastialle

Myyntipäällikköä

Tehtävässä vastaat Sarastian sosiaali- ja terveysalan asiakkuuksista. Työskentelet niin uusien kuin vanhojen asiakkaidemme kanssa ja teet tavoitteellista myyntityötä. Sinulla on hallussa myyntistrategiat ja -suunnitelmat sekä niiden kehittäminen. Myyntipäällikkönä ymmärrät Sarastian asiakkaiden tarpeet ja tarjoat asiakkaille juuri heidän tarpeisiin parhaiten sopivia ratkaisuja Sarastian palvelutarjoamasta. Rooliisi kuuluu myös myyntimateriaaleista vastaaminen sekä myynnin toimintatapojen aktiivinen kehittäminen. Varmistat, että toimimme tehokkaasti ja hyvät prosessit ja mittarit ohjaavat tekemistämme.

Lisäksi myyntipäällikkönä osallistut Sarastian liiketoiminnan kehittämiseen. Tuot asiakasymmärrystä kehitysprojekteihin sekä omalta osaltasi osallistut Sarastian arvolupausten terävöittämiseen ja konkretisointiin.

Vastaat Sarastian sosiaali- ja terveysalan asiakkuuksien systemaattisesta, tavoitteellisesta ja tuloksellisesta myynnistä Sarastian strategisten tavoitteiden mukaisesti. Raportoit tehtävässä asiakkuusjohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- Vahvoja verkostoja sosiaali- ja terveysalalla sekä kokemusta alan toimintakulttuurista

- Näyttöjä myyntiprojektien menestyksellisestä vetämisestä ja toteutuksista julkisen sektorin B2B myynnistä

- Kykyä myyntityön ohella johtaa ja vastata oman vastuualueen myynnin suunnittelusta ja suunnitelmien toteutuksesta.

- Ratkaisumyyntitaitoja

- Innostusta ja osaamista myynnin toimintatapojen kehittämiseen

Tarjoamme työn vakaalla toimijalla, jolle työn merkityksellisyys on aidosti osa arkea, Tulet työskentelemään tiimissä, jossa kollegoita tuetaan ja kannustetaan.

Työ edellyttää matkustamista kotimaassa.

Oma työpisteesi voi sijaita, missä tahansa Sarastian yli 20 toimipisteessä esimerkiksi Turussa, Salossa, Hämeenlinnassa tai Helsingissä. Työssä on mahdollista tehdä etätöitä.

Hae tehtävää 15.5. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän "Myyntipäällikkö, Sarastia" -kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experis Senior Consultant Kati Hakalax keskiviikkona 28.4. klo 10-11 ja tiistaina 4.5. klo 9-10, p. 050 390 9787.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus