Myyntipäällikkö Wihuri Tekninen Kauppa

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on jo useiden vuosikymmenien ajan tunnettu alansa asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Yritys tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden aina korkealaatuisista tuotteista ammattitaitoiseen jälkimarkkinointiin.

Wihurin Teknisen Kaupan edustamia tuoteryhmiä ovat ajoneuvolämmittimet ja -ilmastointi, rakennuskoneet, hoonauskoneet, korjaamolaitteet, maatalouskoneet ja -tarvikkeet, sähköhyötyajoneuvot, trukit ja sisälogistiikkaratkaisut, työkalut, työstökoneet, venevarusteet sekä ympäristönhoitokoneet.

Teknisen Kaupan edustamiin tuotemerkkeihin kuuluvat muun muassa Wille, John Deere, Bobcat, Metabo, Mazak, Linde ja Eberspächer.

Haluatko päästä vaikuttamaan ja näkemään kättesi jäljen? Haluatko olla mukana kasvavan liiketoiminnan kehittämisessä ja eteenpäin viemisessä? Haluatko itsenäisen ja laaja-alaisen tehtäväkentän hienossa ja erittäin arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa?

Tekninen Kauppa hakee MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ automaation ja sisälogististen ratkaisujen pariin. ​​​​​​​

Tehtävänäsi on vastata varastoautomaation ja sisälogististen ratkaisujen myynnistä, konsultoinnista sekä liiketoiminnan kasvattamisesta. Tehtävä vaatii hyvää ymmärrystä varastotekniikasta sekä logistiikasta yleisesti.

Työhösi kuuluvat olennaisena osana myyntiprojektit, jotka ovat usein pitkiä ja teknisesti vaativia. Projekteissa on keskeistä tunnistaa asiakkaiden tarpeet, ja omata kykyä tuottaa tarvittavat tekniset ja kaupalliset ratkaisut yhteistoiminnassa eri sidosryhmien kanssa. Tärkeää on aktiivinen ja innostunut ote ratkaisumyyntiin sekä kyvykkyys toimia tarvittaessa teknisenä- ja tuoteasiantuntijana, tukena ja kouluttajana sekä asiakkaille että omalle henkilöstölle. Lisäksi tehtävään kuuluu toteutettavien projektien osalta toimitusprosessista vastaaminen sekä koordinointi tilauksesta käyttöönottoon. Kehität yhteistyötä edelleen päämiesten ja toimittajien kanssa, sekä tarvittaessa etsit myös uusia toimittajia. Tehtävään liittyy myös olennaisesti alan kehityksen, trendien ja innovaatioiden seuranta sekä ratkaisutarjontamme jatkuva kehittäminen. Tulet lisäksi toimimaan esimiehenä pienelle tiimille.

Tarvittava osaaminen

 • Soveltuva tekninen ja/tai kaupallinen koulutus
 • Aikaisempi kokemus tai hyvä ymmärrys esim. automaatiosta, itseliikkuvista ajoneuvoista, trukeista ja logistisista tai varastoteknisistä ratkaisuista
 • Kokemus projektiluontoisesta työstä ja projektien hallinnasta
 • Näyttöjä tavoitteellisesta ja konsultoivasta b2b ratkaisumyynnistä
 • Kokemus tai ymmärrys suunnittelu- ja simulointityökaluista

Onnistut tehtävässä, kun sinulla on

 • Ratkaisutekninen ajattelukyky yhdistettynä myyntiin
 • Asiakaskeskeinen ajattelutapa ja ongelmanratkaisuun pyrkivä positiivinen asenne, kyky keskustella sekä omaat näkemystä tuotannon ja logistiikan prosessien haasteista ja tavoitteista
 • Neuvottelutaidot ja valmius esiintyä pienille ja suurille yleisöille
 • Järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja innostunut työote
 • Osaaminen ja kärsivällisyys valmistella projekteissa tarvittavaa laadukasta kirjallista materiaalia
 • Matkustusvalmius kotimaassa sekä tarvittaessa ulkomailla
 • Sujuva suomi ja hyvä englanti. Lisäksi ruotsin, saksan ja/tai ranskan kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Arvostamme erityisesti kokemusta trukkiautomaatiosta, varastoautomaatiosta ja varastojärjestelmistä sekä useamman vuoden kokemusta lähtevän/tulevan materiaalilogistiikan tehtävistä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja autonomisen tehtävän arvostetussa kotimaisessa monialakonsernissa. Pääset aidosti vaikuttamaan siihen, että miten ja minkälaiseksi liiketoiminta kasvaa ja kehittyy. Kasvun myötä pääset myös rakentamaan liiketoiminnan organisaatiota ja vaikuttamaan strategiaan ja suuntaan. Tulet työskentelemään innostavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa mahdollisuuksia tarjoavassa ympäristössä.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, työpiste sijaitsee Vantaalla.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella 28.11.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com. Lisätietoja tehtävästä antaa myös rekrytoiva esimies, myyntijohtaja Mika Tompuri, puh. 040 519 3486. Soittoajat: ti 16.11 klo: 12.00-13.00 ja ti 23.11 klo: 12.00-13.00.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus