Network Sales Specialist


EGN (Executives' Global Network) on tarjonnut valikoituja kollegaryhmiä johtajille ja asiantuntijoille jo vuodesta 1992 alkaen. Tavoitteemme on tuottaa jäsenillemme henkilökohtaista, ammatillista ja liiketoiminnallista arvoa. Luottamuksellisissa kollegaryhmissä eri toimialojen johtajat ja asiantuntijat sparraavat toisiaan ja laajentavat omaa osaamistaan kokemusten jakamisen kautta. www.egn.fi


Innostutko tavoitteista ja pitkäjänteisestä, mutta palkitsevasta tulosten tekemisestä? Haluatko olla osana toisiaan tukevaa ja tsemppaavaa työyhteisöä? Jos vastasit molempiin kyllä, voit olla etsimämme osaaja!


Haemme sinua aikaansaavaan myyntitiimiimme


NETWORK SALES SPECIALISTIA


Tehtävässäsi vastaat uusien jäsenten hankinnasta EGN Suomen kollegaryhmiin. Meillä on yhteensä 38 kollegaverkostoa eri toimialojen johtajille ja asiantuntijoille. Verkostoissa tuetaan ja varmistetaan jäsenten ammatillista kasvua kokeneen ryhmän vetäjän johdolla. Osallistujat kuuluvat lisäksi kansainväliseen verkostoon, jonka myötä omat verkostot laajenevat entisestään.


Kuulut toimintamme keskiössä olevaan kompaktiin myyntitiimin. Tiimisi buukkarit tukevat sinua uusien rekrytointikeskusteluiden sopimisessa, toki teet sitä myös suoraan itse. Kykenet suunnittelemaan työpäiväsi uusasiakashankinnan, myyntipalavereiden ja hallinnollisten tehtävien (tarjoukset, CRM-päivitykset) ympärille. Meillä tehdään tosissaan töitä, ja tiimissämme kannustetaan ja kehitetään yhteistyötä. Työssä menestymisen elementtejä ovat luontainen tavoitehakuisuus, sitkeys ja määrätietoinen tekeminen. Olet myös eri verkostoryhmien vetäjien kanssa tärkeä työpari.


Toivomme sinulta

  • soveltuvaa koulutusta (esim. AMK-tutkinto) ja aiempaa kokemusta uusmyynnistä eri kanavissa (puhelin, virtuaalisesti, kasvotusten)
  • ymmärrät sekä BtoC että BtoB myynnin lainalaisuudet
  • asiakas- ja ratkaisulähtöistä ajattelua sekä toimintaa
  • päämäärähakuisuutta ja itsensä johtamista kohti onnistumisia
  • luontaisesti positiivisia neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa
  • hyvää ICT-osaamista (mm. MS Office, CRM)
  • erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittymään myynnin osaajana. Saat lisäksi tosi mukavat työkaverit sekä näköalapaikan kansainvälisessä organisaatiossa. Esihenkilösi on osallistuva puhelinmyynnin kokenut ammattilainen, joka auttaa ja tukee sinua tarvittaessa.


Kiinnostuitko? Hae tehtävää, vaikka heti, kuitenkin viimeistään 14.5.2021 sivuilta www.manpower.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.


Lisätietoja: Seniorikonsultit Pirjo Levänen, pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418 ja Liisa Jenkins, puh. 050-527 3453, liisa.jenkins@fi.experis.com.


Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Työn kuvaus