OSAAJA VARAOSAMYYNTIIN

IP-Produkter Oy on vuonna 1961 perustettu tekniikkatalo, joka myy ja markkinoi Suomessa korkeatasoisia teollisuustuotteita lastuavalle metalliteollisuudelle, prosessiteollisuudelle sekä hydrauliikka-aloille. Tuotevalikoimaamme kuuluu lisäksi tukivalmistusta ja huoltotoimintaa. IP-Produkter on jo myynyt kokonaisratkaisuja Suomeen yli 50 vuotta.

Yhdistämällä tuotteemme ja palvelumme sekä teknisen osaamisemme tarjoamme asiakkaille tarpeen vaatiessa myös vaativia kokonaisratkaisuja. Olemme osa K-DEVELOP -ryhmää, jonka tytäryhtiöihin kuuluu myös Teräskonttori Oy, joka maahantuo ja myy metalliteollisuuden lastuavia työkaluja, mittavälineitä, kiinnittimiä, hiomatarvikkeita, pienkoneita ja muita konepajojen työkaluja. Lisätietoja meistä: www.ip-produkter.fi

Haemme metallityöstöyksikköömme Vantaalle

OSAAJAA VARAOSAMYYNTIIN

Vastaat itsenäisesti varaosien ja oheistarvikkeiden myynti- ja tilaustoimitusprosessista. Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakkaiden varaosakyselyihin vastaaminen ja neuvonta, tarjouksien laatiminen, toimittajayhteydenpito ja kyselyt, tilauksien tekeminen ja toimitusseuranta ja muut monipuoliset tehtävät.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta varaosa- ja/tai muusta teknisestä myynnistä (metallityöstön varaosien ja oheistarvikkeiden aikaisempaa tuntemusta ei tarvita). Olet asiakaspalveluhaluinen ja sinulla on kyky rakentaa ja ylläpitää luottamuksellisia asiakassuhteita. Omaat hyvät kommunikointitaidot, omaksut nopeasti uusia asioita ja haluat löytää asiakkaillemme juuri heille sopivan ratkaisun. Odotamme sinulta pitkäjänteisyyttä ja järjestelmällistä työskentelytapaa. Sinulla on soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutustausta, mutta ennen kaikkea arvostamme halua oppia uutta ja kehittyä teknisen myynnin ammattilaiseksi. Tarvitset tehtävässä hyvää englannin kielitaitoa, muu kielitaito (esim. ruotsi ja saksa) on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän kasvavassa, menestyvässä ja ketterässä yrityksessä. Saat mahdollisuuden työskennellä laadukkaiden ja arvotettujen tuotemerkkien parissa. Saat itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, pääset myös vaikuttamaan työsi sisältöön. Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla, ja tarjolla on luonnollisesti joustavat etätyömahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.3.2020. Lisätietoa tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Terhi Airas, puh. 040 700 0204, terhi.airas@fi.experis.com ja Liisa Jenkins, liisa.jenkins@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus