Ostaja, Savox Communications Oy Ab

Savox Communications Oy Ab (Ltd) on kansainvälinen konserni, joka on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja viestintäratkaisuja ja -laitteita sekä työsuojeluun liittyviä laitteita palo- ja pelastustoimintaan, poliisille ja puolustusvoimille sekä teollisuuteen. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat teollisuustietokoneet ja -näytöt. Konsernin liikevaihto on noin 30 milj € ja Savoxilla on voimakas kasvustrategia.

Haemme Savox Communications Oy Ab:lle Savonlinnan tehtaalle

OSTAJAA


toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toiminnan laajentumisen johdosta. Tehtäväsi sisältää muun muassa tuotantokomponenttien ostamista, yhteydenpitoa toimittajiin, toimitusaikojen seurantaa ja erilaisten komponenttien toimituksiin liittyvien ongelmien ratkomista. Lisäksi hoidat järjestelmien ostoparametrien asettamista ja päivittämistä sekä varastoarvojen seurantaa. Olet mukana eri projekteissa ja toimit tiiviissä yhteistyössä muun organisaation kanssa.

Odotamme
sinulta

- 2-3 vuoden kokemusta ostotehtävistä
- kaupallista tai teknistä koulutusta
- kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien (ERP) käytöstä (käytössämme iScala)
- itseohjautuvuutta sekä erinomaisia työnhallinnan ja priorisoinnin taitoja
- positiivista ja eteenpäin katsovaa asennetta
- vakuuttavia vuorovaikutus ja neuvottelutaitoja
- sujuvaa kirjallista sekä suullista englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisessä ympäristössä, hyvät ja joustavat työskentelyolosuhteet sekä tiimin, jossa saat tukea, mutta myös äänesi kuuluviin. Lisäksi meillä on monipuoliset henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntaetu sekä kattavat työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää mahdollisimman www.manpower.fi - sivustolla ja liitä mukaan cv ja hakemuksesi. Suosittelemme osoittamaan tehtävään kiinnostuksen hyvissä ajoin, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Emma Montell [email protected] tai p. 040 775 3231.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus