Pääkirjanpitäjä


PÄÄKIRJANPITÄJÄ

Bassadone Automotive Nordic Oy on vuonna 1997 perustettu autojen, varaosien ja lisävarusteiden maahantuontiin erikoistunut yritysryhmä. Liiketoiminnot kattavat Suomen ja Baltian maat.

Maahantuomiamme merkkejä ovat Citroën, Dacia, DS, Hyundai, Isuzu, Lotus, Peugeot, Renault, Suzuki ja SsangYong. Yhtiöryhmään kuuluu myös kaikkien maahantuomiemme merkkien jälleenmyyntipiste Autoverkkokauppa.fi, joka on Suomen ensimmäinen täysin digitalisoitu uusien ja käytettyjen autojen verkkokauppa. Tarjontaamme kuuluu lisäksi vakuutus- ja autorahoitusliiketoimintaa.

Vuosimyyntimme on noin 27.000 autoa ja konsernissamme työskentelee noin 360 autoalan ammattilaista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 570 milj. €.

Kuulumme kansainväliseen autoalaan erikoistuneeseen Bassadone Automotive Group -yhtiöryhmään, joka toimii useiden automerkkien maahantuojana ja vähittäismyyjänä mm. Espanjassa, Englannissa ja Gibraltarilla. Perheyhtiö on perustettu jo vuonna 1904 ja kehittää jatkuvasti toimintojaan maailmanlaajuisesti.

Toimintamme kasvaessa etsimme energiseen joukkoomme tehokasta ja osaavaa

PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ.

Tehtävässä vastaat kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja konsernitilinpäätöksestä. Myös raportointi ja järjestelmien tuottaman tiedon analysointi ovat osana tehtävänkuvaasi.

Sinulla on toiveidesi mukaan mahdollisuus toimia taloushallinnon tiimimme esimiehenä, ja pääset osallistumaan monipuolisiin kehityshankkeisiin.
Teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • kirjanpito ja konsernitilinpäätöstaitoja
  • liiketoiminnan laajaalaista ymmärrystä sekä taitoa analysoida järjestelmien tuottamaa tietoa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja positiivista asennetta
  • omatoimisuutta ja organisointitaitoja
  • kykyä ja halukkuutta osallistua taloushallinnon kehitysprojekteihin (esim. toimintatapojen yhtenäistäminen)

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan vakavaraisessa yrityksessä, mukavan ja rennon työskentelyilmapiirin sekä hyvät henkilöstöedut. Annamme avaimet sekä kehittämiseen että kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, p. 050 5703 680.

Hae tehtävää 20.3.2020 mennessä lähettämällä CV:si osoitteeseen heli.villa@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus