Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

PALVELUOMISTAJA, DATA PLATFORM

Tarjoamme parempaa työelämää

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.

Ilmarislaisuus avaa sinulle mahtavan näköalapaikan mielenkiintoiseen työeläkealaan ja suomalaiseen yrityselämään, monipuolisen tehtäväkentän, mahdollisuuksia haastaa itseäsi ja yhteistyötä parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Hyvä työelämä on meille tärkeää ja panostamme siihen vahvasti. Satsaamme laadukkaaseen johtamiseen, kehitämme tekemisen tapojamme aktiivisesti ja toimimme ketterästi. Haluamme menestyä yhdessä.

Kiinnostuitko ilmarislaisuudesta? Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Haussa

Palveluomistaja, Data Platform, IT-operaatiot

Haemme IT-palveluomistajaa johtamaan Data Platform alueen operaatioita ja kehittämistä. Palveluomistaja varmistaa, että ydintiedonhallinnan IT-palvelut vastaavat liiketoiminnan vaatimuksia ja että ne tuotetaan kustannustehokkaasti, sekä kehittää palveluitamme niiden koko elinkaaren osalta. Pääset suunnittelemaan ja kehittämään data lähtöisiä ratkaisuja liiketoimintaamme varten teknologian näkökulmasta.

Olet IT-asiantuntijoidemme ja Data Engineerien esimies ja johdat heidän työtään palvelualueesi osalta, sekä vastaat IT-toimittajien ohjauksesta taktisella tasolla, muun muassa varmistamalla sopimushallinnan mukaiset toimitukset ja neuvottelemalla uudet sopimukset. Vastaat IT-palvelutuotannon prosessien toimivuudesta ja prosessien jalkauttamisesta alueellasi (esimerkiksi kokoonpano ja julkaisunhallinta), sekä yhteistyömallin määrittelystä liiketoiminnan, talouden seurannan ja raportoinnin sekä ketterien kehittämisen tiimien kanssa.

Yhteistyössä liiketoiminnan edustajien kanssa varmistat asiakasarvon ja kilpailuedun Data Platfrom alueen kautta, sekä arkkitehtuurin ja kehittämisen kanssa tiekarttojen suunnittelun näkökulmasta.

Sinulla on erittäin vahva osaaminen yrityksen ydintiedonhallinnan teknologisista ratkaisuista. Omaat myös laajaa kokemusta esimerkiksi DataOpsista, datatieteen eri osa-alueista tai teknologioista ja tiedon integroinnin tehtävistä, kuten esimerkiksi DW, PowerBI, ETL ja dataintegraatiot, Data Lake sekä älykkään automaation hyödyntämisestä näissä.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat

 • Johdat Data Platfrom palvelualuetta ja vastaat palvelutasojen toteutumisesta, palveluiden jatkuvuudesta ja niiden kustannustehokkuudesta.
 • Vastaat raportoinnista, budjetista ja kehittämisen tiekartoista tietovarastoinnin teknisen alustan osalta.
 • Ohjaat Ilmarisen teknisten asiantuntijoiden ja ratkaisuarkkitehtien työtä palvelualueellasi.
 • Olet mukana esimiehenä suunnittelemassa tulevaa Data Platform alueemme resursointia sekä kompetenssin kehittämistä sisäisesti.
 • Varmistat, että nimetyt IT palvelut ovat kustannustehokkaita, oikein lisensoituja, tietoturvallisia ja vastaavat palvelutasoltaan liiketoiminnan ja kehittämisen vaatimuksia.
 • Johdat taktisesti palvelualueesi IT-toimittajien ohjausta ja varmistat, että sopimusmallit tukevat Ilmarisen strategiaa sekä tahtotilaa hyötynäkökulmasta.
 • Vastaat IT-palveluiden jatkuvuudesta palvelualueellasi, ja kriittisissä laajoissa häiriötilanteissa johdat tilannetta.

Odotamme sinulta taitoa ja tahtoa

Edellytämme sinulta

 • Erittäin vahvaa taustaa IT-operaatioista, erityisesti tietovarastoratkaisuista.
 • Syväosaamista Data Platform alueen teknisistä ratkaisuista ja hyödyntämisestä liiketoiminnan tukena.
 • Kehityskokemusta tietovarastoratkaisujen transformoimisesta muun muassa digi- ja pilvivaatimusten mukaisesti.
 • Talous- ja budjettikontrollitaitoa IT-kontekstissa palveluiden kulukohdistusten osalta, sekä vahvaa osaamista ulkoistus- ja ylläpitosopimuksista, sopimusneuvotteluista, sekä IT-alan palvelutaso- ja hinnoittelumalleista.
 • Tavoitteellista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta, innokkuutta luoda uusia toimintatapoja, sekä erinomaisia presentaatiotaitoja yhtiön ylimmälle johdolle.
 • Esimieskokemusta ja teknistä korkeakoulututkintoa.
 • Sujuvaa suomen ja englannin taitoa.

Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee

 • ITIL prosessien tuntemus ja jalkauttaminen.
 • Ketterät kehitysmenetelmät.
 • Julkipilven hyödyntäminen.
 • Kokemus transformaatioiden johtamisesta.

Meille kannattaa tulla

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen yrityskenttään sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana tuloksentekijätiimiä ja mukavaa työyhteisöä. Pääset käyttämään taitojasi ja osaamistasi laajasti. Työssäsi saat haastaa itseäsi ja tukenasi on vahvojen asiantuntijoiden verkosto.

Hyvä työelämä on meille tärkeää - tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Hae nyt

Täytämme tehtävän yhdessä Experiksen kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tea Laamanen, Experis, p. 0400 219229, tea.laamanen@fi.experis.com 17.7.2020 saakka ja Senior Consultant Heli Villa, p. 050 5703680, heli.villa@fi.experis.com 4.8.2020 - 7.8.2020.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 15.8.2020 mennessä alla olevan Hae tehtävää -painikkeen kautta.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus