Presales-arkkitehti (Microsoft Dynamics 365)

Digia on kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan digitaalisesti. Digialaisia on yli 1300 ja joukko kasvaa koko ajan. Digia kehittää aktiivisesti kulttuuria ja työntekijäkokemusta tarjotakseen asiantuntijoille parhaat mahdolliset puitteet onnistua työssään. Digian juuret ovat Suomessa, ja Digia toimii asiakkaiden kanssa kotona ja kansainvälisesti. Digian liikevaihto vuonna 2020 oli 139 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). Digia rakentaa yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu.

Digia etsii kokenutta Presales arkkitehtia ensisijaisesti Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun, mutta tarvittaessa on etätyömahdollisuus myös muilta paikkakunnilta.

Tehtävässä pääset tapaamaan ja keskustelemaan isojen Suomalaisten yritysten johtajien ja vaikuttajien kanssa liiketoiminnan haasteista ja siitä, miten järjestelmäratkaisujen avulla pystytään auttamaan asiakkaiden liiketoimintaa. Asiakkaina on myös kansainvälisiä yrityksiä.

Haemme Presales-arkkitehtia (Microsoft Dynamics 365, Unified Operations)

Presales-arkkitehtina olet rohkea ja ennakkoluuloton henkilö, jolla on vankka kokemus ja näkemyksiä kokonaisratkaisun tuottamiseksi asiakkaille. Etsimme ensisijaisesti ratkaisuarkkitehtiä, jolla laaja ymmärrys asiakkaan liiketoimintajärjestelmien arkkitehtuurista, ennen kaikkea toiminnanohjausjärjestelmäratkaisujen arkkitehtuurista.

Olet hyvä kommunikoimaan ja pystyt pitämään "langat käsissä" moninaisissa ja haastavissa kokonaisuuksissa. Olet kokenut asiakasratkaisujen rakentaja ja sinulla on kyky verkottua, niin ulkoisten kuin sisäisten sidosryhmien kanssa.

  • Odotamme sinulta ratkaisukyvykkyyttä, energiaa ja itseohjautuvuutta.
  • Asiakasprojekteissa työhösi kuuluu mm. asiakkaan tarpeiden ja piilevien tarpeiden tunnistaminen, asiakkaan business casen ymmärtäminen ja vahvistaminen - arvomyynnin osaaminen, ratkaisun arkkitehtuurin luonti ja kvalifiointi, asiakaskohtaiset demot, asiakkaan ratkaisu konkretiaan ja tarjoustyöhön osallistuminen.
  • Ymmärrys järjestelmäintegraatioista lasketaan eduksi.

Tunnet hyvin Microsoftin ekosysteemin ja näet mitä hyötyjä järjestelmät tuottavat asiakkaan liiketoiminnalle ja miten ratkaisua tulisi soveltaa asiakkaan toimialalla. Sinulla on vankka kokemus konsultointityöstä sekä olet saattanut onnistuneesti loppuun Microsoft AX/D365-käyttöönottoprojekteja. Pystyt myös hahmottamaan kompleksisia kokonaisuuksia ja sinulla on teknistä sekä sovelluspuolen osaamista. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja asiakastyöskentely on sinulle luontaista ja sinulla on kokemusta ratkaisumyynnin tukemisesta asiantuntijana usean vuoden ajalta. Eduksi katsomme voimassa olevat sertifioinnit useammalta kuin yhdeltä Microsoft Dynamics 365-osaamisalueelta.

Taustaltasi olet toiminut aikaisemmin esimerkiksi konsulttina. Sinulla on aiempaa kokemusta Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations - tai Microsoft Dynamics AX -järjestelmistä. Lisäksi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka sopeutuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Arvostamme laaja-alaisuutta yritysten prosessien osaamisessa, painottuen talouden ja/tai tuotannon prosesseihin. Toimialaosaamista sinulla voi olla useasta eri toimialasta, mielellään kuitenkin useammasta kuin yhdestä.

Pidät omalta osaltasi asiakastyytyväisyydestä hyvää huolta. Osaat ilmaista itseäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja esiinnyt luontevasti.

Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti uusiin asiakasprojekteihin. Asiakkuudet ovat pääosin suuria, joilla on erilaisia tarpeita ja käytössäsi on koko Digian tarjoama. Toivomme, että sinua kiinnostaa liiketoiminnan kehittäminen ja sinulla on vahvan teknologia osaamisen lisäksi myös prosessiosaamista ja järjestelmämoduuliosaamista.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella 23.1.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultti Johanna Förnäs puh. 0500 338 538, [email protected] ja rekrytointikonsultti Jari Auronen puh. 040 838 8064, [email protected]


Haastattelemme pikaisesti saadessamme potentiaalisia hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.

Digialla työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet järjestelmäarkkitehdit, konsultit ja kehittäjät sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Voit rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Digialla ymmärretään vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkitys ja Digia tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Työn kuvaus