Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

PROJECT PLANNING ENGINEER, Ulvila

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 12 500 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä. Lue lisää https://www.valmet.com/fi/

Haemme nyt Ulvilan toimipisteellemme kahta PROJECT PLANNING ENGINEER-nimikkeellä työskentelevää henkilöä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
Tehtäväsi projekti-insinöörinä on vastata projektien aikataulutuksesta ja toimia projektipäälliköiden oikeana kätenä. Projekteja on käynnissä useita samanaikaisesti, joten tehtävässä onnistuminen vaatii paineensietokykyä.
Toimit tiiviissä yhteistyössä projektien eri vaiheissa joko asiakkaan, projektialihankkijoiden ja sisäisten sidosryhmien; myynnin, oston, tuotannon ja asiakaspalvelun kanssa.
Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • vähintään AMK-tasoista koulutusta (erityisesti projektinhallinnan osaaminen

  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

  • hyvät IT-taidot, eduksi sinulle on MS Project-tai vastaavan projektihallintaohjelman osaaminen.


Olet organisointikykyinen, järjestelmällinen ja sinulle on luontevaa hallinnoida useita kokonaisuuksia yhtä aikaa. Tartut ripeästi toimeen ja työotteesi on itsenäinen. Vuorovaikutus- ja neuvottelutaitosi ovat jo aiemmissa tehtävissä punnittu ja hyviksi todettu. Sinulle on myös luontaista jatkuva itsesi ja toiminnan kehittäminen.
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävä on alkuun määräaikainen (12kk), mutta voi myös jatkua pidempään. Työsuhde on kokoaikainen arkityö.
Toteutamme haun yhteistyössä ManpowerGroupin/Experiksen kanssa, jonka tulee toimimaan valittujen henkilöiden työnantajana.
Hae tehtävää 1.11. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän "Project Planning Engineer, Ulvila" -kautta.


Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen Senior Consultant Mikko Keskinen, p. 040 674 3150 tai mikko.keskinen@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus