Projektipäällikkö laadunvarmistustehtäviin

Rekrytoimme kasvavaan joukkoomme hankkeita vetävän PROJEKTIPÄÄLLIKÖN rakennustyön toteutusvaiheen laadunvarmistustehtäviin.

Swecon korjausrakentamisen asiantuntijoiden osaaminen kattaa kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Kokonaisvaltaisia korjaushankkeita olemme toteuttamassa sekä julkisen että yksityisen sektorin kohteisiin, mm. ensi vuonna valmistuva Helsingin Olympiastadion, Aalto-yliopiston uusi kampus ja Helsingin Kaupunginteatteri.

Tulevassa yksikössäsi on n. 30 eri alojen osaajaa parissa tiimissä. Lähimpinä kollegoinasi toimii mm. muita projektipäälliköitä, tutkijoita, laadunvarmistajia ja korjaussuunnittelijoita.

Yksikössämme on poikkitieteellisyys vahvasti läsnä, sillä joukossamme on insinööritieteiden lisäksi eri alojen maistereita, kemistejä, mikrobiologeja ja ympäristötieteilijöitä. Katsommekin enemmän osaamiskokonaisuuttasi kuin tutkintoasi.

Tehtäviisi kuuluu rakenne- ja kosteustekniset asiantuntijatehtävät. Projektipäällikkönä työskentelet tärkeässä roolissa rakentamisen laadun ohjauksessa. Sinulla on vastuullasi puolisen tusinaa projektia kestoltaan 2-3 vuotta, ja näet näissä hankkeen koko elinkaaren.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Teet työtä mielelläsi kentällä, hahmotat kokonaisuuksia ja haet ratkaisuja eteesi tuleviin tilanteisiin positiivisella asenteella. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tehtävään sopiva koulutustausta on rakennusmestari, AMK-insinööri tai DI. Aiempi kokemus rakennustyömaalla, rakennuttajatehtävissä, rakennesuunnittelutehtävissä tai rakennusten tutkimustehtävässä katsotaan sinulle eduksi.

Kokemusta enemmän arvostamme innokasta asennetta ja halua oppia uutta. Tarkempi tehtäväkuva ja kehittymispolku voidaan räätälöidä tässä monipuolisessa roolissa oman erikoistumisesi ja mielenkiintosi painopisteiden mukaan.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Suunnittelemme merkittävän osan suomalaisista kohteista, joten tunnemme rakennukset sekä niiden tekijät.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.
Lue lisää swecolaisesta työkulttuurista täältä >> (https://www.sweco.fi/ura/tyoskentely-swecolla/)

Lisätiedot ja hakeminen
Täytämme tehtävän yhdessä Experiksen kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Heli Villa, puh. 050 570 3680.

Hae tehtävää 23.3.2020 mennessä lähettämällä CV:si sähköpostitse osoitteeseen heli.villa@fi.experis.com

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 16 000 swecolaisesta 2 400 työskentelee Suomessa.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus