Projektipäällikkö, Omexom

Energia-alalla toimiva Omexom on osa maailmanlaajuista VINCI Energies -konsernia, joka työllistää 82 500 sitoutunutta työntekijää yli 50 maassa. Omexom tarjoaa monipuolisia palveluita mm. sähkönjakelun, rautatiejärjestelmien kuituverkon, valaistuksen, sähköturvallisuuden ja sähköautojen latausasemapalveluiden aloilla.
Rakennamme, huollamme ja turvaamme kriittisen infrastruktuurin, jonka johdosta nyky-yhteiskuntamme toimii mahdollisimman moitteettomasti. Konsernin vuoden 2019 liikevaihto oli 13,75 mrd euroa.


www.vinci-energies.com, www.omexom.fi


Haemme nyt Omexomille vuorovaikutustaitoista, turvallisuus- ja asiakaslähtöisen asenteen omaavaa


PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ


vakituiseen työsuhteeseen teollisuus- ja voimantuotantoprojekteihin.


Sinulla on palava halu kehittyä alan parhaaksi Projektipäälliköksi ja olet valmis tukemaan tiimiäsi niin onnistumisten kuin haasteiden keskellä. Asiakaspalvelutaitoisena henkilönä ymmärrät laadukkaan tekemisen ja kumppanuussuhteen merkityksen myös pitkässä juoksussa.


Työpäiväsi koostuu projektipäällikön tehtävistä mm. työturvallisuustoimien edistämisestä, materiaalihankinnoista, tilanneraportoinnista yhtiön ja sen eri sidosryhmien välillä, asiakaskontakteista sekä tarjouslaskennasta.
Tapasi työskennellä on aktiivinen, oma-aloitteinen ja tarpeen tullen joustava. Tehtävä sisältää jossain määrin matkustamista, joten onhan sinulla vähintään B-ajokortti. Toivomme, että kommunikointi sujuu sinulta myös englannin kielellä. Aikaisempi kokemus projektipäällikön tehtävistä ja voimasähkötuotannosta ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Eduksi katsomme kokemuksen keskijännitekojeistoista, kustannusseurannasta ja/tai tarjouslaskennasta sekä voimassa olevat toimialan lakisääteiset pätevyydet. Koulutukseltasi olet esim. Sähkövoimatekniikan insinööri.


Tervetuloa joukkoomme!


Huumori ja pilke silmäkulmassa eivät ole kiellettyjä asioita työyhteisössämme, vaikkakin suhtaudumme työtehtäviimme vakavasti.


Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän kasvavassa ja kehittyvässä kansainvälisessä organisaatiossa, mukavan ja asiantuntevan työyhteisön tuen sekä kilpailukykyisen ansiotason hyvine etuineen ja työaikajoustoineen. Toimipaikkasi voi käytännössä sijaita missä päin Suomea tahansa, joten tästä voimme neuvotella kanssasi joustavasti.


Lisätietoja tehtävästä antaa 26.7.2021 saakka Recruitment Consultant, Sourcing Laura Soininen p. 040 193 6742 tai laura.soininen@manpowergroup.fi ja 26.7.2021 alkaen Senior Consultant Tiina Venäläinen p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi. Hae tehtävää viimeistään 3.8.2021 liittämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi kautta.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus