Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ / DATAINTEGRAATIOT

Etsimme merkittävälle it- ja telekommunikaatioalan asiakkaallemme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ / DATAINTEGRAATIOT

Helsinkiin puolenvuoden mittaiseen toimeksiantoon. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään vakituiseen työsuhteeseen Experiksen palkkalistoille. Ensimmäinen toimeksianto tulisi olemaan puoli vuotta kestävä dataintegraatioprojekti it- ja telekommunikaatioalan asiakkuudessamme. Projektissa ohjaat kahta sovelluskehittäjää. Tukenasi ovat asiakkaamme tekniset syväosaajat ja verkko- ja sovellusylläpitotiimi selvitys, reititys- ja avausasioissa. Projektin tavoitteena on modernisoida ja yhtenäistää eri tuotannollisiin prosesseihin liittyvän raportointidatan käyttö. Ensimmäisenä tavoitteenasi on tuottaa transitiosuunnitelma. Projektissa kartoitetaan dataintegraatiot sovellusten välillä ja modernisoidaan integraatioita koskevat ratkaisumallit.

Toimeksianto alkaa heti ja sen arvioitu kesto on puoli vuotta. Ensimmäisten kahden kuukauden aikana arvioitu työaika olisi noin 20 työtuntia viikossa ja viimeisten neljän kuukauden aikana arvioitu tarve olisi kokopäiväinen. Etätyömahdollisuudet ovat erinomaiset. Kokemus vastaavista tehtävistä sovellusten välisten integraatioprojektien ohjaamisen parista olisi erittäin sopiva tausta tehtävään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Useamman vuoden kokemusta projektipäällikön tehtävistä BI-järjestelmien parista
  • Ymmärrystä dataintegraatioprojektien määrittelystä
  • Ymmärrystä palveluliiketoiminnasta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Systemaattista työskentelytapaa ja taitoa toimia tuloksellisesti suuryrityksessä

Experis IT:n vakituisena työntekijänä tarjoamme sinulle kiinnostavia toimeksiantoja vaihtelevissa asiakkuuksissamme. Asiakkainamme on niin globaaleja suuryityksiä kuin pienempiäkin yhtiöitä. Tarjoamme mahdollisuuden haastaa itseäsi ja kehittyä urallasi monipuolisissa projekteissa oman kiinnostuksesi mukaisesti.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi heti alla olevan hae -painikkeen kautta. Haastattelut aloitetaan välittömästi jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Delivery Manager Nina Laitakari nina.laitakari@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus