Projektipäällikkö toimitilakiinteistöjen ylläpitoon, Ilmarinen

Tule rakentamaan kanssamme parempaa työelämää

Ura Ilmarisessa on mahdollisuus visioida rohkeasti sekä luoda ja kokea parempaa työelämää. Suomen johtavana työeläkevakuuttajana vaikutamme toimialan kehitykseen ja työelämän uudistumiseen omalla esimerkillämme joka päivä. Huolehdimme yli miljoonan suomalaisen työeläketurvasta ja se on iso vastuu. Ura Ilmarisessa ei ole vain näköalapaikka vaan myös näytön paikka. Haluamme, että jokaisen työntekijän osaaminen pääsee parhaalla tavalla esiin.

Ilmarinen on merkittävimpiä kiinteistösijoittajia Suomessa. Olemme pitkäaikainen, aktiivinen ja vastuullinen kiinteistösijoittaja. Kotimaassa kiinteistösijoitukset kohdistuvat kiinteistöihin ja kiinteistöyhtiöihin, yhteissijoitusrakenteisiin ja rahastoihin. Sijoitusten yhteisarvo on noin 5 Mrd euroa.

Haemme projektipäällikköä toimitilakiinteistöjen ylläpitoon ja rakennuttamiseen.

Haluamme kiinteistöjemme tukevan asiakkaidemme toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla ja pitää asiakastyytyväisyyden korkealla. Projektipäällikkönä pääset tekemään tiivistä yhteistyötä vuokralaisasiakkaidemme ja toimitilavuokraustiimiimme kanssa. Vastuukohteesi ovat maamme parhailla paikoilla olevia toimitiloja. Työskentelet tiimissä yhdessä asiakkuuspäällikön, kiinteistö- ja palvelupäällikön sekä palveluverkostomme kanssa.

Tehtäväkenttäsi on monipuolinen ja vastuullinen. Tukenasi ovat parhaat asiantuntijat eli työkaverisi. Uusimmat työnteon tavat, joustavat työajat, mahdollisuus ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen sekä kilpailukykyinen palkka henkilöstöetuineen ovat asioita, joista pidämme huolta. Tehtävä on vuoden vanhempainvapaasijaisuus.

Työssäsi vastaat vastuukohteiden

 • vuokralaismuutoksista sekä vuosi- ja kunnossapitokorjauksista
 • ylläpidon ohjauksesta ja kunnossapidosta
 • vuosi- ja pts -budjetoinnista

Tärkeää on, että

 • sinulla on usean vuoden kokemusta toimitilakiinteistöjen ylläpidon ja rakennuttamisen vastuutehtävistä sekä kokemusta rakennushankkeiden johtamisesta
 • olet aiemmin valmistellut ja johtanut monipuolisia vuokralaismuutoksia sekä kunnossapito- ja vuosikorjaushankkeita hankesuunnittelusta takuuajan loppuun
 • olet toiminut hankkeiden vastuuhenkilönä ja vastannut niiden toteuttamisesta yhteistyössä sisäisen tiimin, sidosryhmien edustajien ja asiakkaiden kanssa
 • sinulla on kokemusta toimitilakiinteistöjen vuosi- ja pts-budjetoinnista
 • omaat taidon tuoda ylläpidon ja rakennuttamisen asiantuntemusta kunnossapito- ja tilaratkaisuprojekteihin yhteisesti sovittujen prosessien mukaisesti
 • hyvänä lisänä osaamiseesi voi kuulua taloteknistä osaamista ja ymmärrystä
 • asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja erinomaiset yhteistyö- ja neuvottelutaidot ovat sinulle luontaisia
 • suomen kielen viestinnällinen osaamisesi on sujuvaa, sujuva englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi
 • sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
 • olet tiimipelaaja, jonka kanssa on ilo työskennellä
 • olet luotettava, vastuuntuntoinen, täsmällinen ja joustava
 • sitkeys ja paineensietokyky kuuluvat oleellisesti ominaisuuksiisi
 • työskentelytapasi on systemaattinen, tarkka ja tunnollinen
 • itsensä johtaminen, oma-aloitteisuus ja itseohjautuvuus ovat sisäänrakennettuja ominaisuuksiasi
 • pystyt hahmottamaan tehtäväkenttäsi kokonaisuudet
 • sinulla on kykyä katsoa kauas ja sivuille
 • olet kehittymishaluinen ja ratkaisukeskeinen

Miksi Ilmariseen?

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä ja vastuullista työtä, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on työpaikka, jossa jokainen pystyy vaikuttamaan työnsä suuntaan. Se tarkoittaa selkeitä tavoitteita, ketteriä toimintatapoja ja jaettua johtajuutta. Olemme joukkue, jonka arvo ja arvot on helppo tunnistaa. Kaiken lähtökohtana on aidosti välittävä kulttuuri.

Olemme vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.
Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Hae nyt

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies/rakennuttajapäällikkö Niina Nurminen, p. 050 574 7491, [email protected] tai rekrytoinnin yhteistyökumppanimme Senior Consultant Heli Villa, Experis, p. 050 5703 680,[email protected] Odotamme soittoasi ti 18.1. klo 10.30 - 12.00 tai to 20.1. klo 15.00 - 16.30.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 25.1.2022 mennessä Hae tehtävää -painikkeen kautta.
Valituille henkilöille tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotttavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus