Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

OSTAJA, Raisio


Trafomic Oy on Raisiossa toimiva vuonna 1983 perustettu vakavarainen yli 50 henkilön yritys. Olemme kasvaneet ja kansainvälistyneet tasatahtia muun suomalaisen sähkö- ja elektroniikkateollisuuden kanssa. Aloitimme muuntajilla ja muilla induktiivisilla komponenteilla, nyt tuotevalikoimamme on huomattavasti laajempi.
Trafomic Oy:n toiminnan pohjana ovat tiimityö, laatu ja panostus asiakaspalveluun sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Kilpailukykymme on aina perustunut vankkaan tekniseen osaamiseen.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen
OSTAJAA

Tehtäväsi on hankkia materiaaleja ja palveluja tuotantoamme varten sekä kotimaisilta että ulkomaisilta toimittajilta. Vastaat sopimusneuvotteluista ja kartoitat uusia toimittajia. Ymmärrä ostotoiminnan tärkeyden yrityksen toiminnassa. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden yksiköiden kanssa; kuten myynti ja tuotekehitys. Ostolaskujen tiliöinti ja tuontihuolinnan tehtävät kuuluvat myös tehtäviisi. Tehtävässä on jonkin verran matkustamista lähinnä toimittajien luo.

Odotamme sinulta teknistä tai kaupallista koulutusta; insinööri tai tradenomi sekä vankkaa kokemusta vastaavista teknisen oston tehtävistä. Kokemus sähkötekniikasta tai elektroniikasta katsotaan eduksesi. Kykenet itsenäiseen päätöksentekoon etkä kaihda työssäsi rutiineja. Olet tarkka myös kiireen keskellä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä.

Rekrytointiprosessi hoidetaan yhteistyössä Experiksen kanssa.
Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksessä Reeta Karinti gsm 050 390 9831, varmimmin tavoitettavissa ti 17.12 klo 8.30-9.30 ja to 19.12 klo 13-14.
Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.12.2019 rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään; OSTAJA, Raisio.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus