Projektipäällikkö

Abloy on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on lisätä luottamusta maailmassa. Yhdistämällä digitaalisen ja mekaanisen osaamisensa Abloy Oy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi. Abloy on osa ASSA ABLOY -konsernia, joka on maailman johtava kulunvalvontaratkaisujen toimittaja. Autamme päivittäin miljardeja ihmisiä kokemaan avoimempaa maailmaa.

Haemme Joensuuhun PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan tuotekehitysprojektien operatiivisesta johtamisesta.

Projektipäällikkönä

 • Vastuullasi on tuotekehitysprojektien operatiivinen johtaminen
 • Ohjaat projektitiimin tekemistä hyväksytyn projektisuunnitelman mukaan
 • Vastaat uusien tuotteiden suunnitteluprojektien aikatauluista, tuotteen kustannuksista ja valmistettavuudesta yhdessä projektitiimin kanssa
 • Määrittelet projektien teknisiä vaatimuksia yhteistyössä tuotehallinnan kanssa
 • Tuotteen osien ylösajo omassa tuotannossa ja sopimusalihankkijoilla
 • Teet yhteistyötä tuotanto- ja hankintaosastojen kanssa
 • Tehtävään ei sisälly esimiesvastuuta.

Odotamme sinulta:

 • tehtävään soveltuvaa tekniikan alan yliopisto- tai AMK-tason koulutusta
 • valmiutta johtaa tehokkaasti tiimityöskentelyä
 • Kykyä itsenäiseen suunnitteluun ja vastuulliseen päätöksentekoon
 • Vuorovaikutus-, motivointi- ja neuvottelutaitoja ja asioiden läpivientikykyä
 • Sujuvaa englannin ja suomen kielitaitoa
 • Luovuutta, ratkaisukeskeisyyttä, ketterää kasvun asennetta
 • Arvostamme aiempaa kokemusta laitteiden ja digitaalisten tuotteiden suunnittelusta.

Tarjoamme sinulle

Toimintamme tiivistyy kolmeen avainlupaukseen: Can do, Expert ja Personal. Suhtaudumme haasteisiin ratkaisukeskeisesti, luomme luottamusta osaamisellamme ja teemme sen kukin omalla persoonallamme, asiakkaamme tuntien.

Me lupaamme sinulle yhteisömme tuen ja osaamisen, sekä parhaat opit ja vahvuudet yrityksemme jo yli 100 vuoden mittaiselta matkalta. Kanssamme pääset rakentamaan uutta ja mielenkiintoista, sekä kehittämään ja tukemaan olemassa olevaa tuotteistoamme. Me autamme sinua menestymään sparraamalla ja kouluttamalla sinua. Haasteitakin on tarjolla, jotta pääset sopivasti kehittymisalueellesi! Saat avaimet ylittää itsesi, kehittyä ja oppia uutta joka päivämielenkiintoisen tehtävän ja laaja-alaisen maailman johtavassa turvallisuusalan konsernissa. Tarjoamme myös monipuoliset ja joustavat työntekotavat sekä hyvinvointiasi tukevat palvelut.

Kiinnostuitko? Kerrothan lisää itsestäsi ja jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävään tai prosessiin liittyen, olethan yhteydessä Experiksen Senior Recruitment Consultant Mikko Rämäseen, 050 516 0054 / mikko.ramanen@fi.experis.com.

Osana hakuprosessia valittaville henkilöille tullaan teettämään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, jonka hyväksytty läpäiseminen on edellytyksenä työsuhteen solmimiselle.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus