Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Rakennesuunnittelija

Elomatic kuuluu Euroopan johtaviin suunnittelutoimistoihin ja on merkittävä ohjelmistotalo maailmanlaajuisesti. Yli 1000 suunnittelutyön ammattilaistamme toimivat kone-, prosessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudessa. Ohjelmistokehityksessä keskitymme tehdas- ja laivasuunnitteluun Cadmatic -tuotemerkillä. Elomatic on globaalisti toimiva, yksityisomistuksessa oleva yritys, jolla on asiakkaita yli 80 maassa.

Haemme nyt Elomaticille Turkuun Process Industry & Pharma -yksikköön

RAKENNESUUNNITTELIJAA.

Tehtävässä toimit rakennusteknisten kohteiden projektipäällikkönä. Vastaat kohteiden rakennesuunnittelusta; työmaa-aikaisesta suunnittelusta viranomaisasioihin ja tarkastuksiin. Tunnet uusimmat määräykset, ja valitset parhaat suunnitteluratkaisut projekteissa. Toimit teknisenä asiantuntijana tarjouslaskennassa ja osallistut myyntineuvotteluihin, sekä teet itsenäistä myyntityötäkin tarvittaessa. Vastuualueenasi on myös hankintatoimen hallinta eli kaikki urakkakyselyaineistot ja tarjousvaiheen asiat urakkaneuvotteluineen. Ohjaat nuorempien suunnittelijoiden työtä ja vastaat aikatauluista.

Tiimin vetäjän roolissa projektijohdon ohella myös kehität työmenetelmiä ja rakennesuunnittelutiimin osaamista, resursoit tiimiä ja työtehtäviä sekä vastaat alihankinnasta. Suunnitteluryhmä voi koostua myös talosähkö- ja LVI-suunnittelijoista, mahdollisuus myös vielä laajempiin projekteihin

Tehtävissä menestyminen edellyttää

  • Soveltuvaa koulutusta (min. AMK rakennusinsinööri), sekä vastaavan rakennesuunnittelijan pätevyyttä
  • Pitkää kokemusta vaativien kohteiden suunnittelusta ja tehtävää tukevista vastuualueista, kuten pääsuunnittelijan- tai projektinvetotehtävät
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä
  • Oma-aloitteista, itsenäistä, joustavaa ja vastuuntuntoista työotetta
  • Kykyä toimia yhtä aikaa useamman projektin projektipäällikkönä
  • Suunnitteluohjelmistojen hyvää osaamista
  • Erinomaista suomenkielen taitoa sekä hyvää englantia, ruotsi eduksi

Tarjoamme sinulle erittäin vaihtelevaa ja monipuolista työtä jossa sinulla on mahdollisuus toimia projektipäällikkönä ja asiantuntijana erittäin vaativissa teknisissä kohteissa, kuten lääketehdas ja laboratoriokohteissa sekä räjähdysvaarallisissa tiloissa eri kohteissa, tai kansainvälisissä kohteissa. Elomatic on perheyritys ja turvallinen työantaja, jossa työn jatkuvuus on turvattu. Työsuhteen edut ovat hyvät, työ erittäin vastuullista ja vaihtelevaa, sekä koulutuksen ja etenemisen mahdollisuudet ovat erinomaiset.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 30.11. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän "Rakennesuunnittelija, Turku" -kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Senior Consultant Kati Tuominen to 14.11. klo 12-13, p. 050 390 9787.

Työn kuvaus