Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

RATKAISUASIANTUNTIJA - varastotekniikka ja automaatio

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa.

Trukit ja sisälogistiikkaratkaisut liiketoiminnassamme edustamme Linde Material Handling GmbH:ta, joka on yksi maailman merkittävimmistä materiaalinkäsittelyratkaisuiden toimittajista. Tuote- ja ratkaisuvalikoimaan kuuluvat vastapainotrukit, varastotrukit sekä automaattitrukit ja laaja valikoima erilaisia palveluratkaisuja.

Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Meistä lisää www.wihuri.fi

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme

RATKAISUASIANTUNTIJAA - varastotekniikka ja automaatio

Trukit ja Sisälogistiikkaratkaisut liiketoimintaamme. Tehtävä on uusi.

Tehtäviisi kuuluvat automaatio - ja sisälogististen asiakasprojektien tukitehtävät mm. tuotteiden toimitusprosessin käytännön tehtävät sekä niiden koordinointi tilauksesta käyttöönottoon, valmistelet ja laadit projekteihin liittyvää materiaalia. Huolehdit, että toimitusten aikataulut ja laadulliset tavoitteet täyttyvät, kommunikointi asiakkaiden kanssa on toimivaa ja asiakaslähtöistä sekä projektiin liittyvä raportointi on ajantasaista. Vastaat myös päämiesyhteistyöstä ja eri toimijoiden verkostosta yhdessä muun organisaatiomme kanssa. Toimit teknisenä asiantuntijana ja kouluttajana asiakkaille ja henkilöstöllemme. Tehtävässä pääset kehittämään prosesseja ja toimintatapoja sekä varmistamaan toimitusprosessien kulkua ja sisältöä.

Etsimme ennen kaikkea järjestelmällistä, oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä ratkaisuasiantuntijaa, jolla on ongelmanratkaisuun pyrkivä asenne. Omaat aitoa halua toimia asiakkaidemme eduksi ja varmistaa heille parhaan palvelukokemuksen. Työskentelytyyliltäsi olet suunnitelmallinen ja aikaansaava. Lisäksi etsimällämme henkilöllä on palava halu kehittyä työssään, oppia lisää ja tehdä tulevaisuudessa tuloksellista ratkaisutyötä.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa teknisen alan koulutusta
  • kokemusta/ymmärrystä automaatioratkaisuista, trukeista ja varastoteknisistä ratkaisuista
  • kokemusta projektiluontoisesta työstä ja projektien hallinnasta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia laajasti eri sidosryhmien kanssa
  • matkustusvalmiutta

Arvostamme myyntikokemusta mm. trukki- ja varastoautomaatiosta ja varastojärjestelmistä sekä ymmärrystä logistiikan ohjelmistoista. Lisäksi kokemusta ohjelmistojen ja toimintojen rajapinnoista.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden tehtävässä onnistumiseen laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisuiden avulla, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä urallasi, mukavat työkaverit ja työpaikan vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 18.2.2020. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Liisa Jenkins, puh. 050 5273453, liisa.jenkins(at)fi.experis.com ja Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus