Regional Manager

Life on Pohjoismaiden suurin terveysmyymäläketju, jolla on yli 300 toimipistettä Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Lifessa työskentelee Suomessa yli 100 Life-asiantuntijaa 74 myymälässä valtakunnallisesti. Haluamme auttaa asiakkaitamme erinomaisen palvelun ja asiantuntijuuden avulla löytämään tasapaino ravinnon, liikunnan ja levon välillä.

Oletko sinä henkilö, joka syttyy halusta valmentaa ja innostaa joukkueesi onnistumaan? Meillä on sinulle tarjolla merkityksellinen rooli työyhteisössämme

Haemme nyt aktiivista ja innostavaa

REGIONAL MANAGERIA

Tehtävässä toimit ketjumyymälöiden esihenkilönä, varmistaen parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja inspiroivan työyhteisön. Panostat myymälöiden ja henkilöstön yhteenkuuluvuuteen ja olet tärkeässä avainroolissa henkilökunnan motivoimisessa ja sparraamisessa. Osallistut erilaisiin kehitysprojekteihin ja huolehdit että Life myymälät toimivat asetettujen standardien mukaisesti. Viihdyt liikkuvassa työssä kentällä ja teet tiivistä yhteistyötä muun organisaation kanssa. Tehtävässä raportoit Suomen maajohtajalle. Tehtävä on määräaikainen äitiyslomansijaisuus syksylle 2023. Tämän jälkeen jatko on hyvin todennäköistä.

Toivomme kokemusta vastaavista tehtävistä, retail-puolen vahvaa tuntemusta sekä kaupallista ajattelua. Sinulla on useamman vuoden kokemus henkilöstön johtamisesta ja halu kehittää osaamistasi ihmisten johtamisessa. Esihenkilönä osaat motivoida ja saat tiimisi mukaan yhteiseen tekemiseen ja kehittämiseen. Henkilönä olet innostava ja saat muutkin innostumaan. Olet hyvä kuuntelija ja sosiaalisesti lahjakas. Englannin ja suomen kielen taitosi ovat sujuvalla tasolla ja olet valmis matkustelemaan.

Tarjoamme itsenäisen ja haastavan tehtävän laadukkaiden tuotteiden parissa vahvasti kehittyvässä työyhteisössä. Kannustavalla ja rennolla tiimihengellä tuemme ja autamme toisiamme menestymään tehtävissämme.

Kiinnostuitko? Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella mahdollisimman nopeasti mutta viimeistään 20.9.2021 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultti Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com ja Terhi Airas, terhi.airas(at).fi.experis.com

Työn kuvaus