Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

REKRYTOINTIKONSULTTI, Tampere


Haemme nyt REKRYTOINTIKONSULTTIA Tampereelle.

Etsimme taitavaa rekrytoinnin osaajaa, jolla on kokemusta yhden tai useamman toimialan/osaamisalueen henkilövalinnoista. Tiimiämme ohjaa vahva taito ja tahto toteuttaa menestyksellisesti monipuolisia ja korkeatasoisia rekrytointiprosesseja. Työnkuvaasi kuuluu myös interim-toimeksiannoista ja asiakkuuksista vastaaminen. Kannamme vastuuta ja haluamme säilyttää uteliaisuuden jatkuvasti muuttuvassa rekrytoinnin maailmassa. Ammattitaitoamme tukevat erinomaiset sosiaaliset taidot ja ihmistuntemus.
Olet ratkaisukeskeinen, myynnillinen ja asiakaslähtöinen rekrytoija, jolla on kyvykkyyttä myydä ja toteuttaa vaativia henkilövalintaprosesseja. Sinulla on taito ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa, jotta voit konsultoida ja löytää yhdessä asiakkaan kanssa sopivimmat menetelmät ja ratkaisut. Etsimme henkilöä, joka voi olla jo hyvinkin kokenut alalla tai sitten hieman uudempi tulokas. Pääasia on se, että laaja-alainen rekrytointi ja asiakastyö motivoivat sinua aidosti ja haluat olla tärkeä osa Experiksen menestystä.
Experiksen rekrytointikonsultin rooliin kuuluu vahvasti uusasiakashankinta, joten olethan hankkinut jo kannuksia ratkaisukeskeisestä palvelumyynnistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- aikaisempaa kokemusta myynnillisestä työstä ja henkilövalinnoista yhdeltä tai useammalta osaamisalueelta tai toimialalta
- aitoa kiinnostusta asiakkaiden rekrytointihaasteiden ratkaisemiseen ja henkilövalintoihin
-halua ja kykyä verkottua Pirkanmaan talousalueella
- sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista osaamista
- itsenäistä, systemaattista ja kehitysorientoinutta toimintaotetta

Arvostamme korkeakoulututkintoa, kokemusta it-rekrytoinneista ja suorahausta.

Experis tarjoaa alalla kiinnostavan näköalapaikan rekrytointimarkkinoilla ja mahdollisuuden kehittyä edelleen rekrytoinnin huippuammattilaiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Area Manager Reeta Karinti gsm 050 390 9831 to 9.1 klo 12-13 ja ma 13.1 klo 8-9.
Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.1.2020 rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään; REKRYTOINTIKONSULTTI, Tampere.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työn kuvaus